kayıt yenileme
kayıt yenileme
kayıt yenileme bugün baslamıyor mu? ögrenci girişimde ders secme bölümü yok,eskiden hep olurdu,biraz sonra kayıt yenilemeye gidicektim :S sizde eklenmişmi ders secme bölümü?
Re: kayıt yenileme
kayıt yeniledikten sonra görünür
Önce kayıt yenilemek lazım sonra ders seçimi.
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

ben kayıt yenilemedim ama bende var ders seçme bölümü
Ben de bugün kayıt yenilemeye gittim. Sabah sabah erkenden (derdime neyse) gittim saat 9 da.Bankadaki görevli " henüz sistem açılmamış yatıramazsınız yarın bi deneyin" dedi.
Halbuki halkeğitimden aldığım kağıtta 21 Haziran diyordu. Bi daha ilk gün gitmeyecem kayıt yenilemeye.

sabah baktığımda bendede yoktu öğlene doğru acılmıştı ders secme kısmı,kaydımıda az önce yeniledim,kurtuldum:)
Ben 17 yaşındayım 18'ime girmedim ama bende de var kayıt yenileme...
Kayıt yenilesem yenilenir mi kaydım? Hemen erkenden bitsin çok rahatlarım valla...

tabiki yenilenir hacıJoKeR yazdı:Ben 17 yaşındayım 18'ime girmedim ama bende de var kayıt yenileme...Kayıt yenilesem yenilenir mi kaydım? Hemen erkenden bitsin çok rahatlarım valla...

komikadam yazdı:tabiki yenilenir hacıJoKeR yazdı:Ben 17 yaşındayım 18'ime girmedim ama bende de var kayıt yenileme...Kayıt yenilesem yenilenir mi kaydım? Hemen erkenden bitsin çok rahatlarım valla...
git yenile bitsin bu çile..
Ama ben 10.12.1993 doğumluyum. 6.8.1993 ve öncesi diyor. Nasıl beni de kapsıyor anlamadım.

bende bugün kayıt yeniledim şimdi derslerimi seçicem 

Evet...baris_60 yazdı:Önce kayıt yenilemek lazım sonra ders seçimi.

PurpLe LiLy_
arkadaslar iyi güzel diyosunuzda kaydımı dün yeniledim ders secme bölümüm hala yok :S cagrı merkezini ariyorum acan yok. nasıl ders secicem ben nereyi aramam lazım hiç bi yerden cevap alamadım
bende pazartesi yapıcam bakalım hayırlısı.. 

-
valla ben bankadan kayıt yeniliyorum okula gidiyorum işlemi yapıyolar. hemen yanında ders seçeriz 2 tl. diye kağit asılı orayada dersimi seçtiriyorum
.. kitabımı alıp eve geliyorum