Merhabalar.
Ben acık ogretım meslek lısesıne gıdıyorum ankarada ancak okulumuzun bıtmesıne ragmen hala yuz yuze egıtım gordugum derslerın kredısı eklenmedı ve eskısı gıbı duruyor hala acaba bır sorun mu var. aynı durumda olan arkadaşlar varsa lutfen bılgılendırırlerse sevınırım
yuz yuze egıtım kredısı
Re: yuz yuze egıtım kredısı
Daha önce böyle olmamışdı bu sefer neden böyle oldu anlamadım hala bi değişiklik yok
Yüzyüze eğitim derslerinin kredisinin eklenmemesinin nedeni işini hakkıyla yapmayan sorumsuz okul müdür yardımcılarının suçu, bizim okulda da böyle biri vardı gitti yerine gelen kişi notları girdi o kadar öğrencinin kredilerini tek tek sistemem girmek zor geliyoır beyefendilere hepsi bu.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- colin_erkan
- Doktor
benimkidede hiç bişey çıkmıyo okuldaki müdür yardımcısına sormuştuk son sınıfa geçtiğinizde giricem diodu halada bişey yok.
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
aynen , SoRumSuzLuk..!emrahk yazdı:Yüzyüze eğitim derslerinin kredisinin eklenmemesinin nedeni işini hakkıyla yapmayan sorumsuz okul müdür yardımcılarının suçu, bizim okulda da böyle biri vardı gitti yerine gelen kişi notları girdi o kadar öğrencinin kredilerini tek tek sistemem girmek zor geliyoır beyefendilere hepsi bu..
Kırklareli Üniversitesi <3
Evet haklısınız sorumsuzluk yani olurda bukadarmı olur be onca kişinin 1 dönemlik emeği var yani olurda bu kadar olmaz yuh demekden başka birşey bulamıyorum
Dün akşam okul 2 dersimin kredisini vermiş ama sadece 2 dersin kredisini verdi kim bilir devamını ne zaman verirler.