Kayıt yenileme problem

Her Konuda Tartışabilirsiniz
pence
Uzman

Kayıt yenileme problem

Mesaj gönderen pence » 23 Haz 2010, 11:05

Bugün bankaya gıttım para yatırmaya ancak sayfam acılmadı ve mıllet takır takır yatırdı parayı dedıler mıllı egıtıme bı gıdın halk egıtım merkezıne gıttım onlarda yasımın kucuk oldugunu soyledı anlamadım bu ısı bıraz sacma ama ben 27.10.1993 doğumluyum bu yuzden sınava gıremıcekmısım acaba agustos sınavına gıremesemde başka sınavlarda da bu sorunu yasıcakmıyım acaba yanı agustos sınavından sonra yapılabılcek olan ek sınav veya resmı sınavlar da bu sorun olurmu daha once 2 sınava gırmısdım sorun yasamamısdım

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Kayıt yenileme problem

Mesaj gönderen gülbeyaz » 23 Haz 2010, 11:29

pence yazdı:Bugün bankaya gıttım para yatırmaya ancak sayfam acılmadı ve mıllet takır takır yatırdı parayı dedıler mıllı egıtıme bı gıdın halk egıtım merkezıne gıttım onlarda yasımın kucuk oldugunu soyledı anlamadım bu ısı bıraz sacma ama ben 27.10.1993 doğumluyum bu yuzden sınava gıremıcekmısım acaba agustos sınavına gıremesemde başka sınavlarda da bu sorunu yasıcakmıyım acaba yanı agustos sınavından sonra yapılabılcek olan ek sınav veya resmı sınavlar da bu sorun olurmu daha once 2 sınava gırmısdım sorun yasamamısdım
ağustostaki sınava sadece 06.08.1993 tarihinden önce doğanlar girebiliyor. seni almamaları normal bir sorun yok yani alsalar yi olurdu ama :?

pence
Uzman

Re: Kayıt yenileme problem

Mesaj gönderen pence » 23 Haz 2010, 12:28

Evet keşke alsalardı en azından 5 - 10 kredi bile kar olurdu ancak anlamadığım daha önceki sınavlarda da bu tarıh olayı vardı ancak gırıyodum sınava sorun olmuyordu belkı bu seferlık olabılır ama bırdaha bu sorun ıle karsılasabılırmıyım yanı senıye agustos sınavında veya agustos sınavından sonrakı resmı sınavlarda problem yasamam degılmı

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön