önemli
Re: önemli
ama herkesin kalan kredisi eşit değilki diyelim 40 kredilik ders seçme hakkı verilse 10 kredi fazla yani 12 krediye ihtiyacı olan biri yine mezun olamaz sırf 2 kredi için hemde mezun olmayacaklarda girecek bu sınava herkesle ayrı ayrı uğraşmazlar,ama ek sınavda öyle sorun olmaz diye düşünüyorum
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
oyle ama belırlı baraj belırlesınler ben soylıcem bunu maıl yoluyla ek sınav gecıkır unıye gıremeyız
şeyda seni anlıyorum bizi bizden başka kimse anlamaz ama şöyleki eğer dediğin gibi yapılırsa 40 krediden fazla olmaz 40 kredi şahsen bana yetmiyor seninki az galiba?
sen öss girdin sanırım sen bile yetişmeyecek diyosunki bana hiç yetişmeyecek ozaman ben bu konuyla ilgili mail atmıştım yetişip yetişmediğini sordum ek sınav zaten öss kazanan öğrencilere şans tanımak için yapıldığından üniversite kayıtlarına yetişiyormuş öyle cevap vermişlerdi.
sen öss girdin sanırım sen bile yetişmeyecek diyosunki bana hiç yetişmeyecek ozaman ben bu konuyla ilgili mail atmıştım yetişip yetişmediğini sordum ek sınav zaten öss kazanan öğrencilere şans tanımak için yapıldığından üniversite kayıtlarına yetişiyormuş öyle cevap vermişlerdi.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
evet benım 8kredım kalıyorm öss grdım ıyı bı puan aldm ama ek sınavda rısklı yapılıp yapılmıyacagı bellı degıll off offf