zorunlu dersler hakında bi soru ???

Her Konuda Tartışabilirsiniz
hose
Acemi

zorunlu dersler hakında bi soru ???

Mesaj gönderen hose » 28 Haz 2010, 17:04

Selam arkadaşlar az önce ders seçme işlemi yapıyordum aklıma bi soru takıldı zorunlu dersler kısmına girdiğimde zorunlu derslerden ortak dersim hiç kalmadı cogundan ya gectim yada muaf oldum şimdi zorunlu dersler kısmında sadece alan derslerim kalmış onların hepsini vermem mi lazım yoksa eksik olan krediyi seçmeli derslerden seömemi mi lazım o dersleri vermezsem mezun olurmuyum ??

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Re: zorunlu dersler hakında bi soru ???

Mesaj gönderen EsMeRx » 28 Haz 2010, 18:17

hose yazdı:Selam arkadaşlar az önce ders seçme işlemi yapıyordum aklıma bi soru takıldı zorunlu dersler kısmına girdiğimde zorunlu derslerden ortak dersim hiç kalmadı cogundan ya gectim yada muaf oldum şimdi zorunlu dersler kısmında sadece alan derslerim kalmış onların hepsini vermem mi lazım yoksa eksik olan krediyi seçmeli derslerden seömemi mi lazım o dersleri vermezsem mezun olurmuyum ??

Alan derslerininden tamamından bir kere sınava girmen lazım seçmeli seçme ne kadar alan varsa seç alan derslerinin hepsine bir kere sınava girmek lazım ..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön