GEOMETRİ DERSLERİNDEN MAĞDUR SON SINIF ÖĞRENCİLERİ
GEOMETRİ DERSLERİNDEN MAĞDUR SON SINIF ÖĞRENCİLERİ
Arkadaşlar son sınıf öğrencileri olarak çok acil olarak bu konuya bir çözüm bulmalıyız. Öncelikle mağduriyetimiz millieğitim bakanlığına toplu olarak faks mail yada dilekçe yoluyla bildirelim. Üniversite sınavını kazanan bir çok arkadaşımız var bu ders yüzünden bir yılımız yanacak. Yardımlarınızı bekliyorumm.. Hepimiz bir iki gün içerisinde beş dakikamızı ayırabilirsek çoğunluk olarak kazanabileceğimiz umudundayım..Sevgiler..
Re: GEOMETRİ DERSLERİNDEN MAĞDUR SON SINIF ÖĞRENCİLERİ
bu konu çok konusuldu malesef bizi ipleyen pek olmuyor..
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
evet ne kadar mail atarsak atalım değişme olmadı ben ilk koyduklarında denedim okadar.yaparlarsa ek sınav yapılır belki bunun için onuda yapmazlarsa diyecek birşey bulamıyorum.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
bizi dinleyip biseyler yapacaklarına bende inanmıyorum.Bende bi sürü mail attım,telefon ettim yok.Değişen birsey olmuyor maleseff.Benimde umudum ek sınavda eğer ek sınav olursa bu yıl mezun olabilicem
ya yinede umudunuzu kesmeleyim arkadaşlar allahtan umit kesilmez biz yinede elimizden geleni yapalim birsey kaybetmeyiz sonucta 

Bi konu açarken güncel konulara bakıp açalım lütfen. Konuya gelince "daha önce çok tartışıldı" veya "mesaj attık ama bişey olmadı" demeyle hiçbirşey olmuyor.Ben mesaj attım kopyala yapıştır bi cevap aldım ama mesaj yağmuruna boğalım yinede bellimi olur belki okumayı denerler
Buradan tartışmayla,ve anladık ki nereye olursa olsun mail faks vs. atmakla kimse bizi kale almayacak.
Protesto hakkımızı kullanalım.
Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun bir şekilde örgütlenelim.AÖL MEB sesimizi duymak istemiyorsa biz de tüm Türkiye'ye duyuralım.Söz konusu,zaten yeterince zaman kaybetmiş olan bizlerin geleceği.Sorumlu kimselerin duyarsız davranmaya hakkı olamaz.
Biz son dönem öğrencileriyiz,mezun olma hakkını fazlasıyla elde etmişken 1. ve 2. döneme ait,üstelik sonradan müfredata eklenmiş derslerden neden sorumlu tutulalım.
Birilerinin sesimizi duyması lazım artık...
Ve bunun için de bizim duyurmaya çalışmamız lazım.
Bu durumu haber yaptırmaya çalışalım.
Bunun için bilgisi olanlar bizi de bilgilendirsin elimizden geleni yapalım lütfen...
Protesto hakkımızı kullanalım.
Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun bir şekilde örgütlenelim.AÖL MEB sesimizi duymak istemiyorsa biz de tüm Türkiye'ye duyuralım.Söz konusu,zaten yeterince zaman kaybetmiş olan bizlerin geleceği.Sorumlu kimselerin duyarsız davranmaya hakkı olamaz.
Biz son dönem öğrencileriyiz,mezun olma hakkını fazlasıyla elde etmişken 1. ve 2. döneme ait,üstelik sonradan müfredata eklenmiş derslerden neden sorumlu tutulalım.
Birilerinin sesimizi duyması lazım artık...
Ve bunun için de bizim duyurmaya çalışmamız lazım.
Bu durumu haber yaptırmaya çalışalım.
Bunun için bilgisi olanlar bizi de bilgilendirsin elimizden geleni yapalım lütfen...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
Aynı sorundan bende de var ama hiç umudum yok en fazla ek sınav verirler o kadar.
Arkadaşlar Başbakanlık İletişim Merkezi yani BİMER'e durumunuzu anlatan bir başvuru yapın.Ben bugün yaptım.O olmaz bu olmaz demeyelim en azından elimizden geleni yapalım.Bu durum eğitim hakkımızla ilgili bir ihlal sayılır.BİMER'deki başvurularımızın da çok olması daha iyi olur elbette.
Bu arada hiç umudum yok diyenler ek-sınavdan umutlu görünüyor nedense.Ya neden 1 yılda 3 dönem uygulamasına geçildi sanıyorsunuz,ek-sınav olmaması için tabii ki.Çünkü her sene ek-sınav yapılıyordu,bunu dönem sınavına çevirelim daha iyi diye düşünmeseler aynen devam ederlerdi.
Hem ek-sınav olacak olduktan sonra nasıl olsa mezun oluyoruz ama ya yenilen hakkımız ne olacak!..Boş yere verdiğimiz paralar,boş yere harcadığımız emekler...
Hakkımızı yiyenler öbür dünyada karşımıza çıkarılacakları gibi,bize de niye hakkını aramadın diye sorulacaktır sanırım...
Zira meşhurdur ki:Hak Verilmez,Alınır...
Bu arada hiç umudum yok diyenler ek-sınavdan umutlu görünüyor nedense.Ya neden 1 yılda 3 dönem uygulamasına geçildi sanıyorsunuz,ek-sınav olmaması için tabii ki.Çünkü her sene ek-sınav yapılıyordu,bunu dönem sınavına çevirelim daha iyi diye düşünmeseler aynen devam ederlerdi.
Hem ek-sınav olacak olduktan sonra nasıl olsa mezun oluyoruz ama ya yenilen hakkımız ne olacak!..Boş yere verdiğimiz paralar,boş yere harcadığımız emekler...
Hakkımızı yiyenler öbür dünyada karşımıza çıkarılacakları gibi,bize de niye hakkını aramadın diye sorulacaktır sanırım...
Arkadaşlar bu geometri 1 ve 2 dersi 2009-10 yılından itibaren örgün eğitimlerede eklendi ve bu yüzden örgün eğitime eklenen bir dersin açık liseden kaldırılması veya son sınıf öğrencilerinin bu dersten muaf edilmesi imkansız. Açık lise programlarının malesef dezavantajı bu bizde sınıf olayı olmadığı için biz hem 9. hem 12. sınıfı okuyor gibiyiz. Acı bir gerçek ama bu böyle bende bu sene mezun olacakken sırf yeni eklenen dersler yüzünden mezun olamayacağım bu sene...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
4 yılığğa geçildiği için ve kredilerkonusunda bir eşitsizlik olduğu için ve aol de okuyan yaş sınırlanmasında 30 üzeri çok olduğu için bunları bir an mezun edebilmek için bu 3. dönem sınavları çıktı..ben ce ek sınavın yapılmaması için bu uygulama çıkmadı.ki öyle oldu diyelim 18 inden gün almamış kilşler de mağdur olyuor bu sefer. ek sınavın yapılması konusuna gelince ben çok eminim yapacaklarr. öss girmiş çok arkadaşlar var. ve çok az sayıda krediylen mezun olamayanlar var bunların mağdur edilmemesi için yapılacak. yeterki mağduriyetimizi dilekçe yoluylan bildirelim.talep çok olursa mutlaka yapacaklarr..Feza yazdı:Arkadaşlar Başbakanlık İletişim Merkezi yani BİMER'e durumunuzu anlatan bir başvuru yapın.Ben bugün yaptım.O olmaz bu olmaz demeyelim en azından elimizden geleni yapalım.Bu durum eğitim hakkımızla ilgili bir ihlal sayılır.BİMER'deki başvurularımızın da çok olması daha iyi olur elbette.
Feza yazdı:Arkadaşlar Başbakanlık İletişim Merkezi yani BİMER'e durumunuzu anlatan bir başvuru yapın.Ben bugün yaptım.O olmaz bu olmaz demeyelim en azından elimizden geleni yapalım.Bu durum eğitim hakkımızla ilgili bir ihlal sayılır.BİMER'deki başvurularımızın da çok olması daha iyi olur elbette.
Arkadaşım evet bazı doğruların var ama lütfen konuşma usturubuna dikkat et kim neyde umut edip etmiyeceğini sana sormayacak elbet sen nasıl ki istek ve düşüncelerini yazmışsan her kez de o şekilde düşüncelerini belirtir.Bu şekilde insanları eleştirerek bi yere varamassın.
Arkadaşlar uslübumu eleştirmek tabi hakkınız ama haksızlığa uğramış biri olarak sitemimin size değil bu mağduriyetimze sebep olanlara olduğunu anlamanız lazım.
Genel olarak baktığımda çok agresif yazılar yazdığımın farkındayım,hatta adeta burada bir gürültü kirliliği yapmış gibi de görüyorum kendimi.
Şimdi biraz dinginleştim,nasıl olsa kayıt yaptım,mecburen bu sınava da gireceğim.Artık ne çıkarsa bahtıma ve bahtımıza...
BİMER'e şikayet etme konusunda da şurası bir gerçek ki devleti devlete şikayet edemiyorsunuz gerçekten.
Aldığımız sus payıyla kalıyoruz ortada.
Bana ve bize bu haksızlığı yapanlar sizmişsiniz gibi davrandığım için,hoşunuza gitmeyecek sözler sarfettiğim için lütfen kusura bakmayın...
İnşallah güzel yazılar yazarım artık...
Mesela mezun oldum çok şükür gibi...
E hepimize nasip olur inşallah...
Genel olarak baktığımda çok agresif yazılar yazdığımın farkındayım,hatta adeta burada bir gürültü kirliliği yapmış gibi de görüyorum kendimi.

Şimdi biraz dinginleştim,nasıl olsa kayıt yaptım,mecburen bu sınava da gireceğim.Artık ne çıkarsa bahtıma ve bahtımıza...
BİMER'e şikayet etme konusunda da şurası bir gerçek ki devleti devlete şikayet edemiyorsunuz gerçekten.
Aldığımız sus payıyla kalıyoruz ortada.
Bana ve bize bu haksızlığı yapanlar sizmişsiniz gibi davrandığım için,hoşunuza gitmeyecek sözler sarfettiğim için lütfen kusura bakmayın...
İnşallah güzel yazılar yazarım artık...
Mesela mezun oldum çok şükür gibi...

E hepimize nasip olur inşallah...
(Bu arada hiç umudum yok diyenler ek-sınavdan umutlu görünüyor nedense.)
Bu sözlerin hangi bölümü bize haksızlık yapanlara acaba yapmayın lütfen! Neyse ki bi çok şeyi anlamışsınız.Önemli olan da bu olsa gerek.

Bu sözlerin hangi bölümü bize haksızlık yapanlara acaba yapmayın lütfen! Neyse ki bi çok şeyi anlamışsınız.Önemli olan da bu olsa gerek.