Geometri-7 ve Geometri-8 !!!!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
necowa
Acemi

Geometri-7 ve Geometri-8 !!!!

Mesaj gönderen necowa » 06 Tem 2010, 22:45

Merhaba arkadaslar.Cagri merkezine attıgım maile soyle bir cevap geldi ;

"
Geometri-7 dersi; Lise 3 Geometri Kitabının 3. ünitesi Geometri 7 olarak okutulacaktır.
Geometri-8 dersi; Lise 3 Geometri Kitabının 1 ve 2 Ünitesi Geometri 8 olarak okutulacaktır.Bu kitaplar Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından basılmamaktadır.Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ait (Örgün eğitimde Lise 3. sınıfta okutulan) ders kitapları kullanılacaktır.Okul müdürlüklerinden kendi imkanlarınızla temin etmeniz gerekmektedir."

Ancak bu kitap Halk Egitim Merkezleri'nde yok. Bu kitap elinde olan var mı ? Nasıl ve nereden bulabilirim bu kitabı ???

Kullanıcı avatarı
ares-@
Doktor

Re: Geometri-7 ve Geometri-8 !!!!

Mesaj gönderen ares-@ » 07 Tem 2010, 20:58

BEN O DERSLERDEN SINAVA GİRDİM
YESİL KAPLI LİSE 3 KİTABI VAR GEOMETRİ O KİTAB 7 VE 8 OLARAK GECİO
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN

Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]

Kullanıcı avatarı
ares-@
Doktor

Re: Geometri-7 ve Geometri-8 !!!!

Mesaj gönderen ares-@ » 07 Tem 2010, 21:01

necowa yazdı:Merhaba arkadaslar.Cagri merkezine attıgım maile soyle bir cevap geldi ;

"
Geometri-7 dersi; Lise 3 Geometri Kitabının 3. ünitesi Geometri 7 olarak okutulacaktır.
Geometri-8 dersi; Lise 3 Geometri Kitabının 1 ve 2 Ünitesi Geometri 8 olarak okutulacaktır.Bu kitaplar Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından basılmamaktadır.Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ait (Örgün eğitimde Lise 3. sınıfta okutulan) ders kitapları kullanılacaktır.Okul müdürlüklerinden kendi imkanlarınızla temin etmeniz gerekmektedir."

Ancak bu kitap Halk Egitim Merkezleri'nde yok. Bu kitap elinde olan var mı ? Nasıl ve nereden bulabilirim bu kitabı ???
KİTAP BENDE VAR AMAM SANA NASIL UALATIRIRM BİLEMİORUM ULASTIRMA İMKANIM OLSA YOLLARIM KİTABI BEN MEZUN OLDUM NASILSA
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN

Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön