diploma
-
- Yardımcı Uzman
Re: diploma
Mezun musunuz ezgi hanım? Şimdi den Hayatınızda Başarılar Dilerim.
http://www.aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci no ve şifrelerini yazıp kendi bilgilerine ulaştıktan sonra "Mezuniyet İşlemleri" başlığı altında bulunan "Diploma Bilgileri"" bölümünden bilgilerini görebilirler.
Diploma Bilgileri bölümünde diplomanın nerede olduğu ve gönderildiği tarih bölümü boş görünenlere Müdürlüğümüzce açıklamalı bilgi verilecektir
Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak diploma almaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları, sınav sonuçları açıklandıktan 2-4 ay sonra öğrencilerin belirttiği adres illerinde bulunan Merkez Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğüne gönderilmektedir.
http://www.aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci no ve şifrelerini yazıp kendi bilgilerine ulaştıktan sonra "Mezuniyet İşlemleri" başlığı altında bulunan "Diploma Bilgileri"" bölümünden bilgilerini görebilirler.
Diploma Bilgileri bölümünde diplomanın nerede olduğu ve gönderildiği tarih bölümü boş görünenlere Müdürlüğümüzce açıklamalı bilgi verilecektir
Açık Öğretim Lisesinden mezun olarak diploma almaya hak kazanan öğrencilerimizin diplomaları, sınav sonuçları açıklandıktan 2-4 ay sonra öğrencilerin belirttiği adres illerinde bulunan Merkez Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğüne gönderilmektedir.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
MuhammedEmin yazdı:Mezun musunuz ezgi hanım? Şimdi den Hayatınızda Başarılar Dilerim.
evet mezunum mezun oldum da diploma gelmiş sanırım ama benim aklima bişey takildi...ogrenci numaramla girdigimde mezun olan ogrenciler giremez diye bişey yaziyodu malesefki giremedim
ya bende mezun oldum ama sayfada diploma nosu almıs öğrenci yasıo ve diplomam daha halk egitim merkesine gitmemiş offf 

Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
Bana 1 hafta önce telefon ettiler diploman geldi alabilirsin diye
Bugün gidip aldım