Ek Sinav İle İlgili ... Mutlaka Okuyun !

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Scanner
Acemi

Ek Sinav İle İlgili ... Mutlaka Okuyun !

Mesaj gönderen Scanner » 16 Tem 2010, 18:21

...
En son Scanner tarafından 17 Tem 2010, 11:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

emrahk
Onursal Üye

Re: Ek Sinav İle İlgili ... Mutlaka Okuyun !

Mesaj gönderen emrahk » 16 Tem 2010, 19:02

Evet haklısın, iş takvimi bir kere kararlaştırılmış 1. dönem kayıt yenileme tarihi belli olmuş, ek sınav olmayacağı artık kesin bu sene mezun olacakken başımıza Geometri derslerini veren sayın Milli Eğitim Bakanı; Nimet Çubukçu ve ekibine Teşekkürlerimi sunuyorum (!)..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 16 Tem 2010, 20:00

iyide o iş takvimi çoktan yayınlandı yeni değilki Ankaradaki Eğitim teknolojileri Açık lise müdürü bana %90 yapılır dedi.Halk eğitim merkezindeki müdürdende belge almam gerekiyordu üniversiteye başvurabilmek için oda bana kalan kredilerini ek sınavla verirsin dedi yani kesin yapılmayacak diye birşey yok.çağrı merkezi çok önemsemiyor hergün birsürü insan aradığı için baştan savma cevaplar veriliyor pek güven olmaz oraya banada yapılabilir demişti sizede yapılmaz demiş.
Biz yapılması için elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış hemen yapılmaz diye kestirip atmayalım isteseler hepsi yetişir biz biraz baskı yapmalıyız maillerle dilekçelerle..
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Tem 2010, 20:05

Bu İş Takvimi 2010-2011 yılının yani yeni AÖL'nin sitesindeki geçen eğitim yılınındı..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 16 Tem 2010, 21:11

iyide ek sınavlar iş takviminde belirtilmezki.
Geçen sene 3 tane falan ek sınav oldu ama hiç biri iş takviminde yoktu.
ZAten adı üstünde ek sınav gerek görülürse yapılıyor.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Tem 2010, 22:37

Gülbeyaz, şöyle ki geçen senelerde 1. dönem kayıt yenileme Ekim ayında felan yapılırdı yani ek sınav ağustosta yapılır biterdi, bu sene baktığımızda 1. dönem kayıt yenileme Ağustosta başlıyor ve buda ek sınav için vakit bırakmıyor ve ek sınavı devre dışı bırakıyor..

Mustafa Kemal Atatürk

Scanner
Acemi

Mesaj gönderen Scanner » 16 Tem 2010, 23:04

...
En son Scanner tarafından 17 Tem 2010, 11:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 17 Tem 2010, 01:27

burda iş takvimini konusmak yerine maillerle dilekçelerle sesimizi duyurabiliriz
imkansız diye birşey yok ne diyorsunuz yaa

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 17 Tem 2010, 01:35

ayrıca o kayıt yenilemeler yapılırkende ek sınav basvurusunu yapabilir öğrenciler bakınız :arrow: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=142
yeni kayıt işlemleri tarihine ama o süre zarfında 3 tane ek sınav oldu

lütfen umudunuzu kaybetmeden mail ve dilekçe yollayalım bu bizim elimizde çoğunluk olursa bu imkansızlıktan çıkacaktır

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 17 Tem 2010, 01:57

İnşallah Bal10cuk sizinle hepimiz aynı temennideyiz...

Mustafa Kemal Atatürk

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 17 Tem 2010, 02:02

inş yapılır yaa yoksa okadar emeğimiz boşa gidecek.Ben pazartesi yine gideceğim Ankara Açık öğretim müdürlüğüne hem kendim söyleyeceğm hemde tekrar bir dilekçe daha vereceğim denemekte yarar var sessiz beklemekten iidir.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 17 Tem 2010, 03:40

YaReN yazdı:inş yapılır yaa yoksa okadar emeğimiz boşa gidecek.Ben pazartesi yine gideceğim Ankara Açık öğretim müdürlüğüne hem kendim söyleyeceğm hemde tekrar bir dilekçe daha vereceğim denemekte yarar var sessiz beklemekten iidir.

ya arkadaşlar baktımda yorumlara çok karamsar konuşuyoruzz. evt yeni yılın iş takvimine bakarak konşyorz ama. bu ek sına zaten 1 haftad olur biter eğer yapılacksa ki yapılacak eminim.. bir sür mağdur var. üniversitey başvumş kişler. bence bunlar göz ardı edemezler . yeterki sesimizi duyursalım. geçen sene 3 ek sınav 1 ay gibi bir zamn zarfında oldu yani ek sınavı yeni iş takvimiyle uzaktan yakından alakası yok bnce..

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 17 Tem 2010, 11:07

ya ben 400 puan aldım lysden çöpe gönderemezler bu puanı :(

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 17 Tem 2010, 17:49

Bal10cuk yazdı:ya ben 400 puan aldım lysden çöpe gönderemezler bu puanı :(
bencedee atmamaları lazımm.. mağdurrdurumdayız yaa .. ek sınavv yapmaları şart olduu yoksa boşa bir yılımız gideceekk yazık:S

Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

Mesaj gönderen Deliyürek » 26 Tem 2010, 15:11

iyide arkadaşlar ağustosta başlayan yeni kayıt bu sizi ilgilendirmezki kayıt yenileme 27 Eylülde başlıyor yani baya zaman var ek sınav için :)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön