Arkadaşlar ben mesleki açık öğretim lisesinde okumaktayım.
Anadolu lisesinden 1 puanla kaldığım edebiyat dersi yüzünden sınıfta kaldığım için okuldan ayrıldım ve 2009un başında mesleki açık öğretim lisesine kayıt oldum.
Bu sene staj yapmam gerekiyor. Ama ben hafta içi olacak şekilde dershaneye kayıt oldum. Haftada 4 gün ve sabahtan akşama kadar diyebiliriz.
Öncelikle stajı naylon staj olarak bi yerde ayarlamayı planlıyorum ama diğer ihtimaller için bu konuyu açıyorum. Olduki ayarlayamadım naylon staj işini. Neler yapabilirim başka ?
Staj zorunluluğu
Re: Staj zorunluluğu
Naylon staj riskli bir iş çünkü staja devam ederken her ay koordinatör öğretmenler kontrole geliyorlar staj yaptığın yeri, mazallah okuldan atılmakla yüzyüze gelebilirsin.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
İnşAllah stajı ayarlayabilirimde bir sıkıntı çıkmaz. Aklıma farklı şeyler gelmiyor gelse onları uygulayacağım.
- colin_erkan
- Doktor
burda yapılcak iki şey var ya gidip stajını görüceksin ya da bulduğun tanıdık bi yerde staj görüyomuş gibi gösterceksin.ama sen dersaneye gidiceğin için bence okula biraz uzak olan bi yerde staj yapıyomuş gibi gösterebilirsin.normalde gelmiyolar kontrole ama nolur nolmaz biraz uzak olursa hiç gelmezler.
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
-
- Yardımcı Asistan
Vay anasını be stajıda bitirdik