bir sorum var
-
bir sorum var
SLZM ARKADAŞLAR BENİM SORUM ŞU ORTAK DERSLERDEN ÜÇ KERE SINAVA GİRİP BAŞARISIZ OLUNUNCA O DERSLERDEN MUAF OLUNUYOR PEKİ DİL VE ANLATIM DERSİ HARİÇ ALAN DERLERİNDEN BAZILARINDAN MUAF OLUNUP GENE AYNI ALANDAN MEZUN OLUNA BİLİRMİ
Re: bir sorum var
tabikide hangi alandaysanız derslerinden muaf bile olsanız(80 alan kredisin toplamak şartıyla) o alandan mezun oluyorsunuzmustafa uzun yazdı:SLZM ARKADAŞLAR BENİM SORUM ŞU ORTAK DERSLERDEN ÜÇ KERE SINAVA GİRİP BAŞARISIZ OLUNUNCA O DERSLERDEN MUAF OLUNUYOR PEKİ DİL VE ANLATIM DERSİ HARİÇ ALAN DERLERİNDEN BAZILARINDAN MUAF OLUNUP GENE AYNI ALANDAN MEZUN OLUNA BİLİRMİ
ya benimde bi sorum olck,genel kültür bölümünden mezun olmak için 80 ortak krediyi toplamak zorundaym değilmi topladğim zaman mezun olurmuyum kafam karıştı 192 demi toplamak zorundayım yoksa 134 toplam 68 ortak kredim var ayy cevaplarsanız çok sevinirim.
Mihriban Toplam kredin 192 Ortak kredin 80 veya üzeri olması gerekiyor.mihriban yazdı:ya benimde bi sorum olck,genel kültür bölümünden mezun olmak için 80 ortak krediyi toplamak zorundaym değilmi topladğim zaman mezun olurmuyum kafam karıştı 192 demi toplamak zorundayım yoksa 134 toplam 68 ortak kredim var ayy cevaplarsanız çok sevinirim.
Tabi mezuniyet şartlarınıda yerine getirmen gerek. Dönemin toplam 8 ortak derslerin tamamından başarılı veya muaf olman gerek.
Anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
yapma yaaaaaaaa...çok teşekkür ederim karahan.peki bisey daha sorucm ben fizik 3 fizk 4 kimya 4 ten 3kere sınava grdim bu durumda onların muaf olması gerekmiyor mu?zorunlu derslerden girdiğimde onların krediside ortak kreediye gdiyr değil mi?yardımın için sağol
Alanının Genel Kültür olduğunu yazmışsın. Fizik-3-4 Kimya-4 Dersleri bu alanda zorunlu ders değildir.
Ortak dersler '' Ders Seçme'' ekranında derslerin karşısında ortak veya seçmeli diye yazar.
Ders seçerken ortak derslere öncelik verilmesi gerekir.
Zorunlu derslerini öğrenci girişi yaptıktan sonra sana ait olan ekranda görebilirsin.
ÖĞRENCİ GİRİŞİ
ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER
ZORUNLU DERSLER
Ortak dersler '' Ders Seçme'' ekranında derslerin karşısında ortak veya seçmeli diye yazar.
Ders seçerken ortak derslere öncelik verilmesi gerekir.
Zorunlu derslerini öğrenci girişi yaptıktan sonra sana ait olan ekranda görebilirsin.
ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )