Biri Bana Şu Geometri olayını anlata bilirmi ?
Biri Bana Şu Geometri olayını anlata bilirmi ?
selam arkadşlar geometri den gecemeyenler mezun olamıyormuş yeni duydum şimdi bu dil ve anlatım ve geometri derslerinden geometri 1 den geometri 7 e kadar olan tüm dersleri muaf olmadan gecmemiz mi gerekiyor yoksa sadece ortak olan derslerden mi gememiz lazım dil ve edebiyat icinde aynı şey mi gecerli
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
-
- Yardımcı Uzman
Re: Biri Bana Şu Geometri olayını anlata bilirmi ?
Çok Kısa açıklama yapayım sana arkadaşım Geometri dersi yeni eklenmis bile olsa alan veya Ortak ders olarak ortak olarak geçiyorsa 3 kere girip başaramamış olsan bile muaf sayılırsın Alan dersi olarak geçiyorsa listende 1 kere girip başaramasan bile muaf olursun hala aynı Şeyler geçerli.Sadece geçilmesi öle yada böle tek zorunlu dersler Dil ve Anlatım dersleridir Diğerlerinin hepsinden muaf olmak mümkün arkadaşım.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
şimdi geometeri derslerinden bi kaçtanesinden muafım diğerlerinide geçtim zorunlu derlserde geometri diye bişey kalmadı o benım mezun olmama engel olmaz demi birde dil ve anlatım zorunlu diyorlar ya dil ve anlatım derslerinin hepsinimi vermem lazım onu anlmadım dil ve anlatım 1 var 2 var 3 var
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
hayır geometrilerin muaf olması sorun olmaz ama dilanlatım 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsinden geçmek zorundasın muaf olamazsınhose yazdı:şimdi geometeri derslerinden bi kaçtanesinden muafım diğerlerinide geçtim zorunlu derlserde geometri diye bişey kalmadı o benım mezun olmama engel olmaz demi birde dil ve anlatım zorunlu diyorlar ya dil ve anlatım derslerinin hepsinimi vermem lazım onu anlmadım dil ve anlatım 1 var 2 var 3 var
Zaten muaf derslerde gözüküyorsa zorunlu ders değildir demek bi tek dil ve anlatımlar zorunludur o muaf olmaz. 

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
offffffffff veremiyorum su geometriyi ya
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011