muaf dersimle ilgili
muaf dersimle ilgili
sadece bir kere geçemediğim biyoloji dersinden muaf olmuş gözüküyorum.tekrar alabilirimiyim aynı dersi?benim bildiğim 3 defa peşpeşe kalınırsa değil miydi?
-
- Yardımcı Uzman
Re: muaf dersimle ilgili
Alanını ögrenebilir miyim ?Alan dersi olarak görünüyorsa biyoloji dersi 1 kere girip geçemediğinde muaf olmuş oluyorsun.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Örgün eğitmde Lise 1'de bu dersi görüp kalmışsın ve Açık Liseye 1 sene = 2 dönem kalmış olarak geçmiş bu ders ve bir kere sınavdan kalsan bile muaf olmuşsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
peki muaf olmuş bu dersimi tekrar alabilirmiyim alan derslerimden bir
i çünkü
i çünkü
Tabi ki alabilirsin, kayıt yenilediğinde ders seçme bölümünde o derste çıkar, sende seçersin 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkür ederim.. ilk defa bir derste kaldım şaşırdım birden.