arkadaşlar benim mezun olmam için tek dersim kaldı o derse girip muaf olduktan sonra mezun oluyorum
sizlere sormak istediğim bir soru var ben parayı yatırıp halk eğitim merkezine gittim ve kaydımı gerçekleştirdim kaydımı gerçekleştirdikten sonra netten öğrenci girişimi yaptıkdan sonra bana ait olan sayfamda kaydımın gerçekleştirildiği ve hangi dersten girmek istediğime dair herhangi bir şey yazmıyor bu normalmidir ?
yardım !!!
Re: yardım !!!
Her kayıttan sonra ders seçme ekranı açılır. Seninde ders seçme ekranın açıksa. Ordan ders seçimini yapabilirsin. Sınav Bölgesi bölümün gözükmez sistem kendisi Ankara-Yenimahalle'yi seçiyor.therion yazdı:arkadaşlar benim mezun olmam için tek dersim kaldı o derse girip muaf olduktan sonra mezun oluyorum
sizlere sormak istediğim bir soru var ben parayı yatırıp halk eğitim merkezine gittim ve kaydımı gerçekleştirdim kaydımı gerçekleştirdikten sonra netten öğrenci girişimi yaptıkdan sonra bana ait olan sayfamda kaydımın gerçekleştirildiği ve hangi dersten girmek istediğime dair herhangi bir şey yazmıyor bu normalmidir ?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )