NORMAL DERSHANE GİTME
NORMAL DERSHANE GİTME
arkadaşlar bizde mezun olmaya yakın örgün eğitimdekilerin gittiği dershanelere gidebiliyormuyuz ?
-
- Yardımcı Uzman
Re: NORMAL DERSHANE GİTME
ne için gitmek istiyorsun sende lise mezunu olcaksın normal lise mezunundan ne farkin varki niye gidemeyesin?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Mezun olmaya yakın değil hatta , 11.sınıf 10.sınıfların gittiği sekilde de gidebilirsin.
Gidebilirsin tabiki ben gidiyorum mesela :=)
Ben de gidiyorum DİLFEM'e... Gidebilirsin yani 

Açık Öğretim Lisesi okuyanlara normal liseliler gibi bakmıyorlar,o yüzden mi acaba bu tereddüt...
Aslında böyle bir durumda şöyle bir soru sorulmalıydı,Açık Dershane var mı?..
Üniversiteye yerleştim ya,hangi üniversite,ne bölümü olduğunu söylüyorum yine de "Açık öğretimden mi devam edeceksin?" diyorlar...
Biraz da bu yaştan sonra mı,peh!.. anlamı çıkıyor ama en çok da açık liseli olduğumuz için herşeyi açıktan yapmamız gerekiyor sanılıyor sanırım..Acayip...

Aslında böyle bir durumda şöyle bir soru sorulmalıydı,Açık Dershane var mı?..

Üniversiteye yerleştim ya,hangi üniversite,ne bölümü olduğunu söylüyorum yine de "Açık öğretimden mi devam edeceksin?" diyorlar...
Biraz da bu yaştan sonra mı,peh!.. anlamı çıkıyor ama en çok da açık liseli olduğumuz için herşeyi açıktan yapmamız gerekiyor sanılıyor sanırım..Acayip...

Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
Bende şuan Körfez dersanesine gidiyorum.Uzun zamandır yüzyüze eğitimden uzak kaldığımız için ilk başlarda kavramak biraz zaman alacak ama çalışırsak başabiliriz diyorum ben.Durumun müsait ise git derim kardeş.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
saolun arkadaslar cevaplar için. 

bende deshaneye gidiyorum ama benim ki kpss için.sınıf ortamı onca yıl sonra süpermiş.aöl okuduğumu duyan hocalar çok şaşırıyor.tebrik ediyorlar.imkanı olan gitsin arkadaşlar.asla aöl liyiz falan filan düşünmeyin.unutmayın AÖL MEZUNU OLMAK AYRICALIKTIR.
O Şimdi Üniversiteli