alan dersi muaf olurmu
-
Re: alan dersi muaf olurmu
Dil ve Anlatım dersi hariç Alan derslerinden 1 kere ortak derslerinden 3 kere kaldığın zaman muaf olabiliyorsun
Peki alan derslerinden muaf olunca seçmeli dersler alan kredisini arttırıyor mu?
Alanım Türkçe-Matemetik ,
Toplam Kredim : 199 Alan Kredim : 72
Bitirmem için 8 kredim kaldı. Şimdi şöyle bir durumum var;
Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler
Muhtemelen seçsem bile geçemeyeceğim
Muaf olduğum için, seçmeli derslerden seçersem alan kredim artar mı? Yoksa muaf olsam bile alan kredimi arttırmak için ille de alan derslerinden mi seçmeliyim? Cevabı bilen arkadaşlar n'olur cevabınızı paylaşın, yoksa delireceğim.

Alanım Türkçe-Matemetik ,
Toplam Kredim : 199 Alan Kredim : 72
Bitirmem için 8 kredim kaldı. Şimdi şöyle bir durumum var;
Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler

maalesef seçmeli dersler alan kredilerini arttırmıyor
gülbeyaz yazdı:maalesef seçmeli dersler alan kredilerini arttırmıyor
Bu bilgi kesin mi acaba?

Az evvel başka bir başlıkta da birisi arttırıyor diye yazmış

hayır öyle şey olur mu seçmeli dersler toplam krediyi arttırır alan kredisini etkilemez aöl sayfasından bulabilirsin bu bilgiyiaolzede yazdı:gülbeyaz yazdı:maalesef seçmeli dersler alan kredilerini arttırmıyor
Bu bilgi kesin mi acaba?![]()
gülbeyaz yazdı:hayır öyle şey olur mu seçmeli dersler toplam krediyi arttırır alan kredisini etkilemez aöl sayfasından bulabilirsin bu bilgiyiaolzede yazdı:gülbeyaz yazdı:maalesef seçmeli dersler alan kredilerini arttırmıyor
Bu bilgi kesin mi acaba?![]()
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... cdf#p45730
Alan derslerinin kredisini seçmeli derslerden tamamlayamazsın. Gülbeyaz'ın dediği gibi bu kesin ve doğru bir bilgidir.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
KARAHAN_ yazdı:Alan derslerinin kredisini seçmeli derslerden tamamlayamazsın. Gülbeyaz'ın dediği gibi bu kesin ve doğru bir bilgidir.
Teşekkür ederim, Gülbeyaz sana da teşekkürler