2.Ek sınava Kayıt YAPAMAYANLAR

Her Konuda Tartışabilirsiniz
black_street

2.Ek sınava Kayıt YAPAMAYANLAR

Mesaj gönderen black_street » 23 Eyl 2010, 16:05

Arkadaşlar 2 gündür bankalardaki sistem yüzünden kayıdımı bir türlü olamadım ek sınava attığım mail e çağrı merkezinden cevap geldi .

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139455125 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bankaların ekranlarının ek sınav için açık olması gerekmektedir. Bu gün tekrar ek sınav ücretinizi yatırmayı deneyiniz. Eğer yatıramazsanız Cumartesi ya da Pazar günü Anklara'ya gelerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Biriminden işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benim gibi olan arkadaşlar varsa haberi olsun inşallah bir aksilik çıkmaz...

adaasu
Doktor

Re: 2.Ek sınava Kayıt YAPAMAYANLAR

Mesaj gönderen adaasu » 23 Eyl 2010, 16:32

bütün şubelerde olmaz arıza yani şu an bi sorun yok ziraatte başka bi şube dene arkadaşım yada ara ara telefonla sor ayrıntı(yeni sistem yükleniyor bilgisayarlara o yüzden olabilir geçici telaşa gerek yok)
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....

black_street

Mesaj gönderen black_street » 24 Eyl 2010, 01:08

adaasu yazdı:bütün şubelerde olmaz arıza yani şu an bi sorun yok ziraatte başka bi şube dene arkadaşım yada ara ara telefonla sor ayrıntı(yeni sistem yükleniyor bilgisayarlara o yüzden olabilir geçici telaşa gerek yok)
Yeni kayıt yada kayıt yenileme yapmıyorum ek sınava giricem ve ek sınav kayıt süresi sadece 2 gündü bütün şubelerde arıza olmaz diyorsunda mesajda ziraat bankasını nerden çıkardın başka bankalara tabi gittim cebimde 10-15 tane sıra fişi var telaşa gerek yok evet kayıtlar bitti kayıt olamadım tabi canım 1 sene boşa gitcek nedir ki değil mi.......

MuhammedEmin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen MuhammedEmin » 24 Eyl 2010, 02:16

black_street Merak etme Ankara'ya vardiğinda Eğitim Teknolojileri Müdürlüğüne vardığında böyle durumda mağdur olduğunu söylediğinde hemen paranı verip makbuzu alırsın.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84

Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07

adaasu
Doktor

Mesaj gönderen adaasu » 24 Eyl 2010, 10:06

ben bildiğim bankayı söylemiştim Allah kolaylık versin :( gidince makbuzunu alırsın inşallah
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön