Arkadaşlar 2 gündür bankalardaki sistem yüzünden kayıdımı bir türlü olamadım ek sınava attığım mail e çağrı merkezinden cevap geldi .
Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139455125 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Bankaların ekranlarının ek sınav için açık olması gerekmektedir. Bu gün tekrar ek sınav ücretinizi yatırmayı deneyiniz. Eğer yatıramazsanız Cumartesi ya da Pazar günü Anklara'ya gelerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Biriminden işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Benim gibi olan arkadaşlar varsa haberi olsun inşallah bir aksilik çıkmaz...
2.Ek sınava Kayıt YAPAMAYANLAR
Re: 2.Ek sınava Kayıt YAPAMAYANLAR
bütün şubelerde olmaz arıza yani şu an bi sorun yok ziraatte başka bi şube dene arkadaşım yada ara ara telefonla sor ayrıntı(yeni sistem yükleniyor bilgisayarlara o yüzden olabilir geçici telaşa gerek yok)
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
-
Yeni kayıt yada kayıt yenileme yapmıyorum ek sınava giricem ve ek sınav kayıt süresi sadece 2 gündü bütün şubelerde arıza olmaz diyorsunda mesajda ziraat bankasını nerden çıkardın başka bankalara tabi gittim cebimde 10-15 tane sıra fişi var telaşa gerek yok evet kayıtlar bitti kayıt olamadım tabi canım 1 sene boşa gitcek nedir ki değil mi.......adaasu yazdı:bütün şubelerde olmaz arıza yani şu an bi sorun yok ziraatte başka bi şube dene arkadaşım yada ara ara telefonla sor ayrıntı(yeni sistem yükleniyor bilgisayarlara o yüzden olabilir geçici telaşa gerek yok)
-
- Yardımcı Uzman
black_street Merak etme Ankara'ya vardiğinda Eğitim Teknolojileri Müdürlüğüne vardığında böyle durumda mağdur olduğunu söylediğinde hemen paranı verip makbuzu alırsın.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07