geçici mezuniyet belgesi ?
geçici mezuniyet belgesi ?
selam arkadaşlar bu geçici mezuniyet belgesini nasıl alabilirim ne zamana kadar geçerlidir nerden alacam birde almak için kaç kredi gerekli. bir yerden duydum 1 yıl geçerli 1 yıl içinde mezun olabilecekler ala biliyormu yani o şekil mi oluyor biri bilgilendirise sevinirim
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
-
- Yardımcı Uzman
Re: geçici mezuniyet belgesi ?
Merhaba Arkadaşım
Mezuniyet Belgesi 1 yıl geçirliliğini koruduğunu hiç duymadım sadece aciliyet işleri olana verilir askerlik vs vs. yani senin dediğin gibi mezuniyetine 1 yıl kalanlara falan verilmez yalnızca sistemde mezun olup ellerine diplomaları ulaşmayanlara verilir.
Mezuniyet Belgesini bağlı bulunduğun Halk Eğitim Merkezine gidip T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte acil işi olduğunu gösteren bi evrakla askerden çağırma gibi belgelendirmen yeterli alman için
Mezuniyet Belgesi 1 yıl geçirliliğini koruduğunu hiç duymadım sadece aciliyet işleri olana verilir askerlik vs vs. yani senin dediğin gibi mezuniyetine 1 yıl kalanlara falan verilmez yalnızca sistemde mezun olup ellerine diplomaları ulaşmayanlara verilir.
Mezuniyet Belgesini bağlı bulunduğun Halk Eğitim Merkezine gidip T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte acil işi olduğunu gösteren bi evrakla askerden çağırma gibi belgelendirmen yeterli alman için
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07