a.ö.l ' de kredi.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Re: a.ö.l ' de kredi.

Mesaj gönderen rukiye03 » 24 Eyl 2010, 10:14

eagle67 yazdı:Mat, Geo , Fizik nedir? Sayısal derslerdir.Ben de bu derslerin düşmanıyım... yapmam.Çünkü kişiliğimde sayılar yok ,şiir var,müzik var,toplum araştırmaları var. Ne yaptım , baştan başladım Genel kültüre.Çünkü Genel kültürde ortak 80 kredi ve seçmeli112 kredi ve 8 dönemi tamalarsan mezun olursun.Diğerleri alan dersleri ortak dersler ohooo bu yaştan sonra zaten hedefim sözel.H a ama senin eşit ağırlığın yön verdiği bir hedefin varsa onu bilemem. :wink:
aslında sözelde pek meslek yok diyorlar da tm iyi diolar ama matdan anlayamıorm bide kendim çalıştığm içn başkasının yardımı olmadan mat. saçma geldi yha bilmiyorum ki yabancı dilede geçblrm ama onn dersleri ne ? blgnz var mı

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Eyl 2010, 10:27

Yabancı dil alanı şöyle : örneğin benim yabancı dilim Fransızca ,ben hem bu dilden eğitim görüyorum hemde
seçtiğim ikinci yabancı dili de alan dersi olarak seçiyorum ve diğer dersleri,okulun sayfasın da ders listeleri var,oradan bir incele istersen.Mesela ben aöl ye yeni başlamışım Fransızca-1 Ortak dersim,seçeceğim İNGİLİZCE-1 de alan dersim oluyor.Sınav da fransızca-1, İngilizce Alan-1 dersini
cevaplıyorum. o şekilde.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 24 Eyl 2010, 10:28

eagle67 yazdı:Yabancı dil alanı şöyle : örneğin benim yabancı dilim Fransızca ,ben hem bu dilden eğitim görüyorum hemde
seçtiğim ikinci yabancı dili de alan dersi olarak seçiyorum ve diğer dersleri,okulun sayfasın da ders listeleri var,oradan bir incele istersen.Mesela ben aöl ye yeni başlamışım Fransızca-1 Ortak dersim,seçeceğim İNGİLİZCE-1 de alan dersim oluyor.Sınav da fransızca-1, İngilizce Alan-1 dersini
cevaplıyorum. o şekilde.
hmm anladım tşk ederim.

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Eyl 2010, 10:36

Rica ederim, ben inşallah OCAK 2011 sınavından sonra mezun oluyorum.Her türlü soruyu sora bilirsiniz.Yeni arkadaşlara tavsiyem:Bu A.Ö.L de herşeyi çift dikiş takip edin,hergüm sayfanıza bakın ,adres bilgilerinizi,sınav zamanında sınava giriş bölgenizi,seçtiğiniz dersleri kontrol edip güncelleyin.
Her dönem ,kredi bilgilerinizi ,seçtiğiniz dersleri altında -YAZDIR- dedikleri ne varsa evde mezun oluncaya kadar çıktısını alın, dosyalayın.AMAN HA :!:
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 24 Eyl 2010, 10:41

üniversite hedefine göre karar vermeni tavsiye ederim.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Eyl 2010, 10:47

Tabiiki(Bu arada Teşekkür ve Tebriklerimi sunuyorum herkese yardımcı oluyorsunuz :) )Benim hedefim AÖF SOSYOLOJİ umarım konten janlamazlar,Çünkü Türk Dili ve Edebiyat bölümüne 42.000 KİŞİ girince b u yıl kontenjan koydular ve 10.000 kişi aldılar.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 24 Eyl 2010, 10:54

KARAHAN_ yazdı:üniversite hedefine göre karar vermeni tavsiye ederim.
benm hedefim üni dğl liseden mezun olsunca kpss'e girip memur olMak.

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Eyl 2010, 10:59

Hah öylemi? Allah daha çok kolaylıklar versin, bu karışıklıkta,inşallah dilerim hedefine ulaşırsın.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 24 Eyl 2010, 11:03

eagle67 yazdı:Hah öylemi? Allah daha çok kolaylıklar versin, bu karışıklıkta,inşallah dilerim hedefine ulaşırsın.
bu karşıklık kaç sene sürcek ki :)

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Eyl 2010, 11:51

B usenenin sonuna kadar kalan 12 sınavın takvimi belli olacakmış...Ekim Kasım Aralık bu üç aya yayıp bitirmeleri lazım.Bu sınavların tüm soruları savcılık soruşturması kapsamında üçüncü şahıslar tarafından görüldükleri için iptal... yeni sorular hazırlanıyor.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 24 Eyl 2010, 11:57

eagle67 yazdı:B usenenin sonuna kadar kalan 12 sınavın takvimi belli olacakmış...Ekim Kasım Aralık bu üç aya yayıp bitirmeleri lazım.Bu sınavların tüm soruları savcılık soruşturması kapsamında üçüncü şahıslar tarafından görüldükleri için iptal... yeni sorular hazırlanıyor.
ama ben belki 3 belki 4 sene sonra giricm inş.. (:

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 24 Eyl 2010, 22:53

rukiye03 yazdı:
KPSS sınavına girerek memur olsan dahi..
Memurlukla geçecek bir ömürün belirli safhalarında bir gün mutlaka, Şef ,Müd.Yrd. veya Müdür olmak istediğinde öncelikli olarak yükseleceğin pozisyonda aranacak niteliklerde öğrenim koşulu Lisans veya önlisans (4 veya 2 yıllık üniversite ) olacaktır.

Geri dönüşü olmayan bir zamanın içinde gelecek hakkındaki hesapları çok iyi yapman gerekir.
Matematik bilen biri her zaman bilmeyenlere göre bir adım öndedir.
KPSS sınavında dahi matematik bölümü var.
Önünde daha çok vakit varken fikirlerini yeniden gözden geçirmelisin.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 25 Eyl 2010, 09:32

KARAHAN_ yazdı:
rukiye03 yazdı:
KPSS sınavına girerek memur olsan dahi..
Memurlukla geçecek bir ömürün belirli safhalarında bir gün mutlaka, Şef ,Müd.Yrd. veya Müdür olmak istediğinde öncelikli olarak yükseleceğin pozisyonda aranacak niteliklerde öğrenim koşulu Lisans veya önlisans (4 veya 2 yıllık üniversite ) olacaktır.

Geri dönüşü olmayan bir zamanın içinde gelecek hakkındaki hesapları çok iyi yapman gerekir.
Matematik bilen biri her zaman bilmeyenlere göre bir adım öndedir.
KPSS sınavında dahi matematik bölümü var.
Önünde daha çok vakit varken fikirlerini yeniden gözden geçirmelisin.
ben matı yapacağıma inanmıyorm.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön