nazlıı0591 yazdı:ben yardımcı olmaya çalışıym.öncelikle hayırlı uğurlu olsun gazan mübarek olsun

sorularına gelelim - 18 yaşından büyük olduğun için 2,5 yılda bitirebilirsin evet ama bu kredileri tam olarak almana bağlı yani çalışmana bağlı:) -2. sorunun cevabını bilmiyorum ama kayıt yaptırıcaksın diye biliyorum ben yanlış bilgide olabilir:) - Kitaplarını da sana en yakın halkeğitimden alabilirsin yani kayıt olduğun yerden.ama şuan değil kayıt yeniledikten sonra alınıyo. - banka dekontunada gerek yok:)
teşekkürler nazlı
Sosyal bilimler olduğum için mezun olana kadar matematik,fizik vb derslerden sınava hiç girmesem olur değil mi
Bi de şu ders seçme olayı var,bu seçimi evde kendim yapabilir miyim,merkeze gitmem gerekir mi ? En kolayları hangisi,hangilerini seçeyim

En önemlisi bu seçimler ne zaman yapılmaya başlanacak
Kitap konusunda internette şunlara rastladım,acaba kitaplarım gelene kadar burdan çalışmaya başlasam olur mu
http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
Bu arada bu iş niye bu kadar zor

ben internette çok vakit geçirebiliyorum fakat hiçbişey anlamıyorum,bi de internet cafe'den giren insanlara yada bu kadar karmaşık işlere vakit ayıramayacak olan insanlara ne olcak

Bu kadar karmaşık bi siste oluşturmaya ne gerek varmış acaba

İnsan sinir hastası olur ya

Bu işle uğraşmaya başladığımdan beri gözüm hafiften seyirmeye başladı