Maöl Kayıt Yenileme...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
pence
Uzman

Maöl Kayıt Yenileme...

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 10:59

Meslek lisesi kayıt yenileme yapamayanlar milli eğitime bi şekilde ulaşıp durumu anlatırlarsa kayıt süresi uzaya bilir. milli eğitime durumu anlatmak ve sayfayı açmaları için nasıl ulaşabiliriz acaba tel vs... çünkü ziraat bankasında ki müdür bi kaç kişi bu konuda milli eğitime şikayette bulunursa sayfayı açarlar dedi biraz yüklensek açarlar sanırım

Maol
Asistan

Re: Maöl Kayıt Yenileme...

Mesaj gönderen Maol » 27 Eyl 2010, 11:06

Evet tam mail adresi verirsen sevinirim (:
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 11:20

Tam olarak nereye bilgi vericez bu konuyla alakalı onu bilmiyorum forum baya donuk arkadaşlar belki yardım eder yanlız bu konuda çok aceleci bişeyler yapmak lazım biran elvel

Maol
Asistan

Mesaj gönderen Maol » 27 Eyl 2010, 11:22

cagrimerkezi@meb.gov.tr

buraya gönderdim çünkü maöl'ün sitesinde iletişim olarak e-posta adresi "cagrimerkezi@meb.gov.tr" yazıyor

Maöl kayıt yenileme.

İyi günler bugün halk eğitim merkezine kayıt yenilemek için gittim geçen hafta çok kalabalıklı önümde 437 kişi vardı.Sadece kayıt yenilemem var ve bende gidip yetkililere üzerine basa basa sordum maöl için son kayıt yenileme tarihi en son ne zaman diye? 8 Ekim cevabını aldım bugün gittiğimde ise cuma günü bitti dediler.Benim gibi bir çok öğrenci madur durumda lütfen konuyla ilgilenip maöl için kayıt yenileme tarihini 1 hafta daha uzatabilirseniz çok seviniriz.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 11:42

Umarım bizi dikkate alırlar bu arada yeni kayıtlar 1 gün uzatılmış kayıt yenileme maöl mağduru çok 1 2 gün uzatsalar iyi olur. ama sanıyorum 1 2 kişinin demesiyle zor umarım diğer arkadaşlarda bi e posta atar...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön