Aol ve maol yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Maol
Asistan

Aol ve maol yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri.

Mesaj gönderen Maol » 27 Eyl 2010, 13:00

Yeni kayıt için yarın son gün kayıt yenileme içinse (aol maol farketmez) 8 ekim son gün. (:
En son Maol tarafından 27 Eyl 2010, 17:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

pence
Uzman

Re: Maol yenileme tarihini uzatmak için mail atalım.

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 13:03

AH AH keşke 1 2 gun uzatsalar ya saten kayıt yenıleme yapılıyor duz ler ıcın zıraat bankasındakı mudur bı kac kısı sıkayet etse hemen acarlar dedı ya actıralım su sayfayı ya of valla ıkı kişiyiz koskoca sitede ama aslında çok kişi varda millet bilmiyo ne yapacağını falan yav
Foruma giren herkez bir mesaj atsa iş biter bence ama işte ya aslında zor değilya çok basit bi şey ama sesimizi duyurabilmemiz lazım ya oda nasıl olucak kim bilir. birde meb şikayet olarak telefon numarası olsa birde ordan yuklensek tam olcak varmı bi numara

Kullanıcı avatarı
rukiye03
Doktor

Mesaj gönderen rukiye03 » 27 Eyl 2010, 14:38

pence yazdı:AH AH keşke 1 2 gun uzatsalar ya saten kayıt yenıleme yapılıyor duz ler ıcın zıraat bankasındakı mudur bı kac kısı sıkayet etse hemen acarlar dedı ya actıralım su sayfayı ya of valla ıkı kişiyiz koskoca sitede ama aslında çok kişi varda millet bilmiyo ne yapacağını falan yav
Foruma giren herkez bir mesaj atsa iş biter bence ama işte ya aslında zor değilya çok basit bi şey ama sesimizi duyurabilmemiz lazım ya oda nasıl olucak kim bilir. birde meb şikayet olarak telefon numarası olsa birde ordan yuklensek tam olcak varmı bi numara
tamam ben atarım. (:

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 16:21

Artık yavaş yavaş benim ümidim kırılmaya başladı kimseden ses seda yok bence bizi dikkate alıpda 1 gun bıle olsa kayıt uzatmazlar peki şimdi MAOL kardeş biz meslek lisemize gidebilcekmiyiz yani burası olmadı diye veya donuk vs... gibi bi durumdan dolayı okula almayabilirler sanırım bari okul olsa yav en azından ocak da olmasada agustos da telafısı var ama okul sorun çıkarmazsa iyi

Maol
Asistan

Mesaj gönderen Maol » 27 Eyl 2010, 17:46

Yeni kayıt için yarın son gün kayıt yenileme içinse (aol maol farketmez) 8 ekim son gün. (:

MEZUN

pence
Uzman

Re: Aol ve maol yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri.

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 19:17

Maol kardeş aol maol fark etmez 8 ekim son demişsin süremi uzatıldı bi cevap ver valla bi an sevinç lendim hhhh

Maol
Asistan

Mesaj gönderen Maol » 27 Eyl 2010, 19:29

Evet ben maol öğrencisiyim bugün gittim yeniledim kaydımı.

MEZUN

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 19:30

Nasıl olmuş yav çok şaşırdım umudumu kesmişdim hiç bi sitede bilgi de yok yani 8 ekime kadar maöl öğrencileri kayıt yeniliyebilcekmiymiş hangi banka alıyor parayı

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 27 Eyl 2010, 19:37

Maol kardeş valla içim kıpır kıpır oldu yav çocuk gibi seviniyorum hele bide kaydımı yenilersem bende iyisi yok valla yanlız hangi bankaya yatırıcaz acaba parayı yani bi bilgi yok hiç biyerde sabah erkenden gidicem inş. sorun olmaz yarabbim :) çok neşelendim sağol kardeş

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 28 Eyl 2010, 11:25

Bugün sabah halk bankasın da kayıdımı yeniledim baya sevinçlıyım ya çok guzel oldu :)

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 28 Eyl 2010, 15:00

Sistem maol ye kapalımıydı neydi öbür tarafta aöl kayıtlarını alıyorlarda maölyi nye almıyorlar diye vurgu yapmıştım .Telefon açtım ..birsürü mağdur var dedim,başladılar ebilmemşu bilmem bu,dedim şaşırtmacayı yapan sizsiniz,neden 16 ağustostan itibaren iki okuluda birleşik kaydını yapıldığını ilan etmediniz?Hayırlı olsun iyi olmuş. zaten hergün arıyorum ders seçemiyoruz diye,ümüklerini sıkacam. :)
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 28 Eyl 2010, 15:35

haklısınız sessiz kalınca ezmeyi iyi biliyolar ama yüklenince de sesleri kesiliyo dün bi anda 8 ekime uzattılar maöl kayıtlarını :)

Maol
Asistan

Mesaj gönderen Maol » 28 Eyl 2010, 21:29

Sevindim işinizin halledilmesine (:

MEZUN

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 29 Eyl 2010, 06:02

Bende dün kaydımı yeniledm..
Burdaki yorumları okuyunca olmıcak sandım.. Apar topar çıktım evden.. doğru bankaya..
Sıramı beklerken bi de babamla karşılaşmıyım mı (:
Sonra beni Halk Eğitim Merkezine götürdü.. Bi aksilik olmadan hallettm çok şükür..(:
Kırklareli Üniversitesi <3

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön