halk eğitim müdürü.
halk eğitim müdürü.
bgn kayıt yenileme için gittim parayı yatrdım yarın gl olmaz dedi 5 tlyide bankaya yatırmamı istedi bide yarın uğraşıcaz:S devlet memuru dğl mi işte.. çok sinir oldum bide bölümümü kendim değiştire bilirmiyim? kayıt yeniledkten sonra?
Re: halk eğitim müdürü.
normalde 5 tlyi bağış parası diye kendileri alıyordu.evet kayıt yenileme oldukdan sonra bölümünü kendin değiştirebilirsin.
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
40 tl yi kayıt için 5 tl yi de bankada okul aile birliği diye yatırdım yani öyle oluyormuş.Bölümünü kendin değiştirebilirsin ders seçme ekranından yani önce alanını değiştirirsin sonrada ona göre kitaplarını almaya gidersin rukiye sultan 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
(: tamam ders seçerken önce ortaklara mı ağırlık veriyim alanlara mı ? alana ağırlık verirsem alan kredm mi yükselir? birde sosyale geçmeye karar verdm ben. zorunlu dersler die bi bölüm var bunlardan mecbur mu giricem mesela krdmi tamamladm ama zorunlu 7 tane dersm var ne olck?
-
- Acemi
rukiye03 yazdı:(: tamam ders seçerken önce ortaklara mı ağırlık veriyim alanlara mı ? alana ağırlık verirsem alan kredm mi yükselir? birde sosyale geçmeye karar verdm ben. zorunlu dersler die bi bölüm var bunlardan mecbur mu giricem mesela krdmi tamamladm ama zorunlu 7 tane dersm var ne olck?
alan dersleri sadece alan kredisini yukseltir , ortak ve secmeli dersler toplam krediyi yukseltir ortak ve alanları secmeye basla ayrıca , zorunlu dersleri vermeden mezun olamassın kredini tamamlasan bile hem zorunlu dersler biticek hemde kredilerin tamamlancak mezun ıcın
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
anladım tşkler.