kayit yenileme puan eksilmesi ??
-
kayit yenileme puan eksilmesi ??
arkadaslar kayit yenileyecegim fakat alan degistimek istiyorum alanim yabanci dil turkce matematige gecis yaparsam puanim eksilir mi ??
Re: kayit yenileme puan eksilmesi ??
Puan derken kredi demek istedin sanırım. Bunu bilmenin en iyi ve tek yolu başardığın derslerin kredisini hesaplamaktır.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
-
toplam 107 kredim var 39 alan kredim eksilir mi kredilerim eger alanimi degirstirirsem
-
- Acemi
buyuk ıhtımalle eksılır tam bılmıom alan degıstırmedım ama gectıgın dersler tm dede varsa onlar kalır ama baya kredin duşer
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
alan kredin eksilirsümeyye-ferhat yazdı:toplam 107 kredim var 39 alan kredim eksilir mi kredilerim eger alanimi degirstirirsem
-
hadi ya :S:S
ozaman sizce alanimi degirmesem ilerde üniversite alan disi tercih mi yapiyim hangisi daha iyi olur ?
ozaman sizce alanimi degirmesem ilerde üniversite alan disi tercih mi yapiyim hangisi daha iyi olur ?
107 ve 39 alan kredisini hangi derslerden aldın? Geçmek istediğin alan hangisi ? Başardığın dersler geçeceğin alanda kredisi ne olur?
Örn: Alan kredisi sadece Dil ve Anlatım dersinde almışsa arkadaş ve geçeceği alanda Sosyal Bilimler ise nasıl alan kredisi eksilir bana açıklarmısınız?
Örn: Alan kredisi sadece Dil ve Anlatım dersinde almışsa arkadaş ve geçeceği alanda Sosyal Bilimler ise nasıl alan kredisi eksilir bana açıklarmısınız?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
-
benim yabanci dil alani derlerle turkce matemetigge gecmek istedigim alanin 4 tane ortak dersi var oda türk edebiyati din kültürü ve ahlak bilgisi dil ve anlatim ve cografya