Ders seçme ekranı gelince ( inş yarın fln gelir (: ) alan derslerine ağırlık versem ortaklardan önce 80 krediyi tamalayana kadar ondan sonra ortaklara geçsem sizce nasıl olur?(1-2 tane ortak ders alıcam yanında )
Bölümümü ders seçerken değiştireceğim zorunlu dersler hemen gelir mi? ders seçme ekranının yanında bölümünü değiştirde hemen gelir mi?
şimdiden tşk ediyorum.. Baya çok sorum oldu ama.
Sizce Doğru Mu Yapmış Olurum?
Re: Sizce Doğru Mu Yapmış Olurum?
ilk önce ortak derslerini bitir sonra uğraşma çünkü mat biyo fizk yani sayısalın iyi değilse bunları önceden bitir muaf yap kafan rahat olur.sonra mezun olmaya yakın bunları muaf yapma derdine düşersen çok uğraşırsın
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
hm anladm. bakalım yha ben hemen değştire bilirim dimi bölümümü ders seçme gelnce?burock yazdı:ilk önce ortak derslerini bitir sonra uğraşma çünkü mat biyo fizk yani sayısalın iyi değilse bunları önceden bitir muaf yap kafan rahat olur.sonra mezun olmaya yakın bunları muaf yapma derdine düşersen çok uğraşırsın
evet değiştirebilirsin bölümünü
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
zorunlu dersler hemen gelirmi?
bence alan dersleini önce bitir ama bana göre tabi benm aan dersleri daha zor geldiği için öyle diyorum yani sana zor geleni önce yap bak ben toplam krediyi dönemimden önce tamamladım ama alan kredisi ile uğraşıyorum sana bi fikir olsun yani 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
bende o yüzden dedim işte baktım herkez alan kredisiyle uğraşıyo diğerini çoktan tamamlamış...adaasu yazdı:bence alan dersleini önce bitir ama bana göre tabi benm aan dersleri daha zor geldiği için öyle diyorum yani sana zor geleni önce yap bak ben toplam krediyi dönemimden önce tamamladım ama alan kredisi ile uğraşıyorum sana bi fikir olsun yani
- intrepid25
- Doçent
Eğer sistemde bir değişiklik olmazsa, zorlanacağını düşündüğün ortak dersleri al geçemezsende 3 dönemde muaf olursun...Alan derslerinde geçme zorunluluğu yada muaf olma gibi bir dert yok sadece her alan dersinden sınava girme mecburiyetin var....alan kredisini alamam diye korkma zaten yüksek kredili dersler olduğundan problem olacağını düşünmüyorum...rukiye03 yazdı:bende o yüzden dedim işte baktım herkez alan kredisiyle uğraşıyo diğerini çoktan tamamlamış...adaasu yazdı:bence alan dersleini önce bitir ama bana göre tabi benm aan dersleri daha zor geldiği için öyle diyorum yani sana zor geleni önce yap bak ben toplam krediyi dönemimden önce tamamladım ama alan kredisi ile uğraşıyorum sana bi fikir olsun yani