Ben bilişim teknolojileri lise 4.sınıf öğrencisiyim
bu sene stajım var ve alttan 4 tane dersim var bugün okul müdürümüzün
yanına gittim bana 4 tane alttan dersin var staj görebiliyorsun ama alan
dersini göremiyorsun dedi ve bu listeyi kendi doldurdu ve bi tane banka hesap numarası
verdi buraya 30 tl yatır formdaki adı soyadı alanı doldur banka dekontoyla perşembe günü getir dedi.
Kafam karıştı yani yasal bişey mi herkesden mi istiyolar?Parayı yatırmalımıyım?
Ayrıyetten para istediler yasal mı? (Resimli)
Ayrıyetten para istediler yasal mı? (Resimli)
En son Maol tarafından 11 Eki 2010, 10:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Re: Ayrıyetten para istediler yasal mı? (Resimli)
Sormadınmı bu parayı neden yatırmalıyım. staj içinmi yoksa siz istediğiniz içinmi?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
maöl de alttan ders kalınca onu son sene vermek mı gerekıyormuş yani alttan ders kalırsa ne oluyor acaba?
- colin_erkan
- Doktor
bende şu an staj görüyorum bizden 30 lirayı staj kitabı için aldılar daha derslerede başlamadım alttan kalan derslerinizi bu sene seçemiceksiniz flaan diodu müdür yardımcısı bu hafta açıklıcak heralde..
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Sınava giricen dedilerKARAHAN_ yazdı:Sormadınmı bu parayı neden yatırmalıyım. staj içinmi yoksa siz istediğiniz içinmi?
Krediyi tamamlayamıyorsun sanırımpence yazdı:maöl de alttan ders kalınca onu son sene vermek mı gerekıyormuş yani alttan ders kalırsa ne oluyor acaba?
colin_erkan yazdı:bende şu an staj görüyorum bizden 30 lirayı staj kitabı için aldılar daha derslerede başlamadım alttan kalan derslerinizi bu sene seçemiceksiniz flaan diodu müdür yardımcısı bu hafta açıklıcak heralde..
Sizden niye istediler?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN