evet rukiye bizimkiler genel lise oluyor .rukiye03 yazdı:adasu bizim için hangi Lise geçerli Genel Lise mi?
AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
bildiğim kadarıyla sayısal sözel vs kavramını yok etmeye çalışmışlar yani kesin bi karar bilmiyoruz ama bazı alan derslerimiz vardı diyelimki belki kaldırılmış belki de artık ortak ders olarak gelecek önümüze şimdikinden bi fark olmaz yani ama kolaylaşmış gibi görünüyor şimdiden birşey söylemk çok güç tabi aldığımız kredileride etkilemese gerek aldıklarımız değerlendirilir bi şekildekripton yazdı:Kafam karıştı iyice. Benim alanım sosyal bilimler ve ben ortak ders olan geometri1-2, kimya 1-2, biyoloji 1-2 ve fizik 1 i geçtim. mat 1-2 ve fizik 2 yi de geçince ben bir daha geometri mat. fizik vs. görmeyeceğim de mi. Yoksa değişen bu sisteme göre sayısal da görecekmiyimbilen arkadaşlar cevap lütfen
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
her sene sistemle oynuyorlar..deneme tahtasına döndü eğitim
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
ne demek bildiğim kadarıyla her zaman 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
alanlar kaldırıldıysa diplomalar nasıl olacak acaba alan olarak ne mezunu yazcakadaasu yazdı:GENEL LİSELERDE; • Halen uygulanmakta olan “Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Türkçe- Matematik ve Yabancı Dil” alanları kaldırılmıştır.

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
Bir sistem değişikliği yapıyorlar ama iyi bir açıklayıcı cevap vermiyorlar.Alanlar kalktı ki ne olacak merak ediyorum doğrusu?
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
_________________
Alan: Sos-Bilimler
Toplam Kredi:213
Alan Kredi:116
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
_________________
Alan: Sos-Bilimler
Toplam Kredi:213
Alan Kredi:116
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
kimse birşey anlamadı ki inşallah bizden yana bi program olurda işlerimizi daha da zorlaştırmaz kimse açıklama yapamıyor çünkü doğru düzgün ayrıntılı bilgi vermemişler anca normal liselere giden arkadaşlar biliyorsa önce onlardan öğrenirizi yeni ders eklenmiş mi kaldırılmış mı 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
- Mesajlar: 1003
- Kayıt: 21 Oca 2009, 14:35
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
asus34 yazdı:alanlar kaldırıldıysa diplomalar nasıl olacak acaba alan olarak ne mezunu yazcakadaasu yazdı:GENEL LİSELERDE; • Halen uygulanmakta olan “Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Türkçe- Matematik ve Yabancı Dil” alanları kaldırılmıştır.
Büyük bir ihtimalle diplomada alan bölümü diye birşey olmayacak

Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR
• Haftalık ders çizelgeleri, 2010–2011 Öğretim Yılında ortaöğretim kurumlarının 9 ve 10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır.
• 2010–2011 Öğretim Yılında, 11 ve 12. sınıflarda okumakta olan öğrencilere 11.09.2009 tarih ve 151 sayılı Kurul Kararı ile kabul edilen haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır. Ancak bu öğrencilerden sınıf tekrarına kalanlara yeni haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır.
• Haftalık ders çizelgelerinde ortak dersler, alan/dal dersleri (mesleki ve teknik ortaöğretim okulları) ve seçmeli dersler bölümleri yer almaktadır. Ortak dersler, ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerin zorunlu olarak alması gereken derslerdir.
• Seçmeli dersler, ortaöğretim öğrencilerinin ilgi ve istekleri ile hedefledikleri yükseköğretim programlarını dikkate alarak seçebilecekleri derslerdir. Bu derslerin bazılarının haftalık ders saati sayıları sınıflara göre seçenekli olarak belirtilmiştir. Öğrenciler bu dersleri, haftalık ders saati sayılarını belirterek seçebileceklerdir. Seçmeli dersler “B-Ortaöğretim Kurumlarında Uygulanacak Seçmeli Dersler” başlığı altında; 1, 2 ve 3. grup seçmeli dersler olarak belirlenmiştir.
- 1. grup seçmeli derslere genel liseler, Anadolu liseleri, hazırlık sınıfı bulunan Anadolu liseleri ve Anadolu öğretmen liselerinin haftalık ders çizelgelerinde de yer verilmiştir. Bu nedenle söz konusu liselerin öğrencileri 1. gruptan ayrıca ders seçemeyeceklerdir.
- Genel liseler, Anadolu liseleri, hazırlık sınıfı bulunan Anadolu liseleri ve Anadolu öğretmen liselerinin haftalık ders çizelgelerinde seçmeli dersler arasında “diğer seçmeli dersler”e de yer verilmiştir. Bu okulların öğrencileri “diğer seçmeli dersler”e ayrılan ders saati kadar 2. grup seçmeli dersler arasından ders seçeceklerdir.
- Seçmeli dersler arasında programı tek olanlar, öğretim süresi boyunca bir kez seçilebilecektir.
- Sosyal bilimler liselerinin 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri, bulundukları sınıfa ait haftalık ders çizelgelerinde bulunan dersleri seçmeli ders olarak seçemezler.
- 3. grup seçmeli dersler, 1. ve 2. grup seçmeli dersler arasında yer almayan güzel sanatlar ve spor liselerine ait dersler ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının alan/dal derslerinden oluşur.
- Anadolu sağlık ve sağlık meslek liselerinde seçmeli dersler haftalık ders çizelgeleri ekinde verilmiştir.
• Seçmeli derslerin haftalık ders saati sayısı toplamı o sınıfın “seçmeli ders saati toplamı” nı geçemeyecektir. Bu derslerde gruplar oluşturulurken okulun imkânları ve öğrenci isteği göz önünde bulundurularak Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddesine göre işlem yapılır.
• Ortak dersler arasında yer alan dil ve anlatım, Türk edebiyatı, yabancı dil, tarih ve coğrafya derslerinin seçmeli olarak da alınması ve her iki dersin ders saatleri toplamı öğretim programında belirtilen ders saatinden farklı olması hâlinde ilgili derslere ait öğretim programlarının amaç ve açıklamaları dikkate alınarak mevcut programlara göre belirtilen ders saati kadar zümre öğretmenler kurulunca hazırlanacak programlar uygulanır. Değerlendirmeleri Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliğinin hükümlerine göre yapılır. Söz konusu derslerin aynı öğretmen tarafından okutulması esastır.
• Öğrenciler bir alt sınıfta okudukları seçmeli dersi ve/veya saatini bir üst sınıfta değiştirebilirler. Birbirinin devamı olan derslerin seçiminde, öğrencinin öğrenimini gördüğü öğretim programının bir üstü olan programın uygulanması esastır. Ancak okulun imkânları ile öğrencilerin istekleri ve hazır bulunuşluk düzeyleri dikkate alınarak sorumluluk velilerine ait olmak üzere bulunduğu sınıf seviyesindeki öğretim programı uygulanabilir.
• Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve imam hatip liselerinde öğrenciler, ilgi ve istekleri ile okulun imkânları doğrultusunda “beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik” derslerinden sadece birini, diğer ortaöğretim kurumlarında ise görsel sanatlar ya da müzik derslerinden birini seçerler. Öğrenciler bu derslerden alt sınıfta seçtikleri bir dersi üst sınıflarda değiştirebilirler.
• Ders saatlerinin mevcut öğretim programlarında belirtilen ders saatinden az veya fazla olması halinde derslere ait öğretim programlarının amaç ve açıklamaları dikkate alınarak zümre öğretmenler kurulunca hazırlanacak programlar uygulanır.
• Meslek liseleri ile Anadolu meslek liselerinde; okul türlerine, alanın/dalın özelliğine göre 11 ve 12. sınıflarda parantez içindeki veya dışındaki ders saatlerinden biri seçilerek farklı uygulamalar yapılabilecektir.
• Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında mevcut alan/dal derslerinin okutulması esastır. Ancak toplam ders saati sayısındaki değişikler nedeniyle alan/dal derslerinde meydana gelen değişiklikler, ilgili birimlerce hazırlanarak Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edildikten sonra okullara duyurulacaktır.
• Ortaöğretim kurumlarının tamamında yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders “dil ve anlatım” dersidir. Bu dersin yanında;
- Güzel sanatlar ve spor liseleri müzik alanında “müziksel işitme, okuma ve yazma”,
- Güzel sanatlar ve spor liseleri görsel sanatlar alanında “desen çalışmaları”,
- Güzel sanatlar ve spor liseleri spor alanında 9. sınıfta “temel spor eğitimi”; 10, 11 ve 12. sınıflarda “spor”,
- İmam hatip liselerinde “Kur’an-ı Kerim”,
- Meslek, Anadolu meslek, teknik, Anadolu teknik, Anadolu sağlık ve sağlık meslek liselerinde haftalık ders çizelgelerindeki (*)’lı dersler
de yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak derslerdir.
• Yabancı dil dersinde; Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.
• Sosyal bilimler liselerinde Uluslararası Bakalorya Programı’na tabi olanlar “Bakalorya Seçmeli Dersleri”nden birini seçerler.
• Güzel sanatlar ve spor liselerinde; haftalık ders çizelgesine ağırlık verilmek kaydıyla grup derslerinde haftada 10 saat, bireysel derslerde ise (en az 2 veya 3 öğrenci ) grup dersi gibi haftada 10 saate kadar ilave ders yapılabilir. Ancak bu süreler devamlılık arz etmez, okulda yapılan çeşitli aktiviteleri içermez.
Müzik alanında; “piyano, çalgı ve bireysel ses eğitimi” dersleri öğrencinin öğretmen ile bire bir (en az 2 veya 3 öğrenci) yaptığı derslerdir. Ancak ilgili dersler yeterli öğretmen olmaması durumunda, grup olarak da yapılabilir. “Türk ve batı müziği çalgıları” dersinde, Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edilen çalgıların (keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, gitar, bağlama, ut, kanun ve flüt) eğitimi yapılacaktır.
• İmam hatip liseleri müzik dersinde Dinî Musiki Öğretim Programı; görsel sanatlar dersinde ise Hüsn-ü Hat Öğretim Programı uygulanacaktır.
• İmam Hatip Lisesi (Yurt Dışından Gelen Öğrenciler İçin) Haftalık Ders Çizelgesinde;
- Yönetmelik değişikliği yapılıncaya kadar 9. sınıfın 2. yarıyılında alınan puanlar yılsonu puanı olarak değerlendirilecektir.
- Öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri göz önünde bulundurularak Kur’an-ı Kerim ve Arapça derslerinin 10, 11 ve 12. sınıflardaki ders saatleri, belirtilen ders saatleri dikkate alınarak zümre öğretmenlerince belirlenir.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR
• Haftalık ders çizelgeleri, 2010–2011 Öğretim Yılında ortaöğretim kurumlarının 9 ve 10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır.
• 2010–2011 Öğretim Yılında, 11 ve 12. sınıflarda okumakta olan öğrencilere 11.09.2009 tarih ve 151 sayılı Kurul Kararı ile kabul edilen haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır. Ancak bu öğrencilerden sınıf tekrarına kalanlara yeni haftalık ders çizelgeleri uygulanacaktır.
• Haftalık ders çizelgelerinde ortak dersler, alan/dal dersleri (mesleki ve teknik ortaöğretim okulları) ve seçmeli dersler bölümleri yer almaktadır. Ortak dersler, ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerin zorunlu olarak alması gereken derslerdir.
• Seçmeli dersler, ortaöğretim öğrencilerinin ilgi ve istekleri ile hedefledikleri yükseköğretim programlarını dikkate alarak seçebilecekleri derslerdir. Bu derslerin bazılarının haftalık ders saati sayıları sınıflara göre seçenekli olarak belirtilmiştir. Öğrenciler bu dersleri, haftalık ders saati sayılarını belirterek seçebileceklerdir. Seçmeli dersler “B-Ortaöğretim Kurumlarında Uygulanacak Seçmeli Dersler” başlığı altında; 1, 2 ve 3. grup seçmeli dersler olarak belirlenmiştir.
- 1. grup seçmeli derslere genel liseler, Anadolu liseleri, hazırlık sınıfı bulunan Anadolu liseleri ve Anadolu öğretmen liselerinin haftalık ders çizelgelerinde de yer verilmiştir. Bu nedenle söz konusu liselerin öğrencileri 1. gruptan ayrıca ders seçemeyeceklerdir.
- Genel liseler, Anadolu liseleri, hazırlık sınıfı bulunan Anadolu liseleri ve Anadolu öğretmen liselerinin haftalık ders çizelgelerinde seçmeli dersler arasında “diğer seçmeli dersler”e de yer verilmiştir. Bu okulların öğrencileri “diğer seçmeli dersler”e ayrılan ders saati kadar 2. grup seçmeli dersler arasından ders seçeceklerdir.
- Seçmeli dersler arasında programı tek olanlar, öğretim süresi boyunca bir kez seçilebilecektir.
- Sosyal bilimler liselerinin 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri, bulundukları sınıfa ait haftalık ders çizelgelerinde bulunan dersleri seçmeli ders olarak seçemezler.
- 3. grup seçmeli dersler, 1. ve 2. grup seçmeli dersler arasında yer almayan güzel sanatlar ve spor liselerine ait dersler ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının alan/dal derslerinden oluşur.
- Anadolu sağlık ve sağlık meslek liselerinde seçmeli dersler haftalık ders çizelgeleri ekinde verilmiştir.
• Seçmeli derslerin haftalık ders saati sayısı toplamı o sınıfın “seçmeli ders saati toplamı” nı geçemeyecektir. Bu derslerde gruplar oluşturulurken okulun imkânları ve öğrenci isteği göz önünde bulundurularak Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddesine göre işlem yapılır.
• Ortak dersler arasında yer alan dil ve anlatım, Türk edebiyatı, yabancı dil, tarih ve coğrafya derslerinin seçmeli olarak da alınması ve her iki dersin ders saatleri toplamı öğretim programında belirtilen ders saatinden farklı olması hâlinde ilgili derslere ait öğretim programlarının amaç ve açıklamaları dikkate alınarak mevcut programlara göre belirtilen ders saati kadar zümre öğretmenler kurulunca hazırlanacak programlar uygulanır. Değerlendirmeleri Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliğinin hükümlerine göre yapılır. Söz konusu derslerin aynı öğretmen tarafından okutulması esastır.
• Öğrenciler bir alt sınıfta okudukları seçmeli dersi ve/veya saatini bir üst sınıfta değiştirebilirler. Birbirinin devamı olan derslerin seçiminde, öğrencinin öğrenimini gördüğü öğretim programının bir üstü olan programın uygulanması esastır. Ancak okulun imkânları ile öğrencilerin istekleri ve hazır bulunuşluk düzeyleri dikkate alınarak sorumluluk velilerine ait olmak üzere bulunduğu sınıf seviyesindeki öğretim programı uygulanabilir.
• Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve imam hatip liselerinde öğrenciler, ilgi ve istekleri ile okulun imkânları doğrultusunda “beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik” derslerinden sadece birini, diğer ortaöğretim kurumlarında ise görsel sanatlar ya da müzik derslerinden birini seçerler. Öğrenciler bu derslerden alt sınıfta seçtikleri bir dersi üst sınıflarda değiştirebilirler.
• Ders saatlerinin mevcut öğretim programlarında belirtilen ders saatinden az veya fazla olması halinde derslere ait öğretim programlarının amaç ve açıklamaları dikkate alınarak zümre öğretmenler kurulunca hazırlanacak programlar uygulanır.
• Meslek liseleri ile Anadolu meslek liselerinde; okul türlerine, alanın/dalın özelliğine göre 11 ve 12. sınıflarda parantez içindeki veya dışındaki ders saatlerinden biri seçilerek farklı uygulamalar yapılabilecektir.
• Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında mevcut alan/dal derslerinin okutulması esastır. Ancak toplam ders saati sayısındaki değişikler nedeniyle alan/dal derslerinde meydana gelen değişiklikler, ilgili birimlerce hazırlanarak Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edildikten sonra okullara duyurulacaktır.
• Ortaöğretim kurumlarının tamamında yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders “dil ve anlatım” dersidir. Bu dersin yanında;
- Güzel sanatlar ve spor liseleri müzik alanında “müziksel işitme, okuma ve yazma”,
- Güzel sanatlar ve spor liseleri görsel sanatlar alanında “desen çalışmaları”,
- Güzel sanatlar ve spor liseleri spor alanında 9. sınıfta “temel spor eğitimi”; 10, 11 ve 12. sınıflarda “spor”,
- İmam hatip liselerinde “Kur’an-ı Kerim”,
- Meslek, Anadolu meslek, teknik, Anadolu teknik, Anadolu sağlık ve sağlık meslek liselerinde haftalık ders çizelgelerindeki (*)’lı dersler
de yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak derslerdir.
• Yabancı dil dersinde; Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.
• Sosyal bilimler liselerinde Uluslararası Bakalorya Programı’na tabi olanlar “Bakalorya Seçmeli Dersleri”nden birini seçerler.
• Güzel sanatlar ve spor liselerinde; haftalık ders çizelgesine ağırlık verilmek kaydıyla grup derslerinde haftada 10 saat, bireysel derslerde ise (en az 2 veya 3 öğrenci ) grup dersi gibi haftada 10 saate kadar ilave ders yapılabilir. Ancak bu süreler devamlılık arz etmez, okulda yapılan çeşitli aktiviteleri içermez.
Müzik alanında; “piyano, çalgı ve bireysel ses eğitimi” dersleri öğrencinin öğretmen ile bire bir (en az 2 veya 3 öğrenci) yaptığı derslerdir. Ancak ilgili dersler yeterli öğretmen olmaması durumunda, grup olarak da yapılabilir. “Türk ve batı müziği çalgıları” dersinde, Talim ve Terbiye Kurulunca kabul edilen çalgıların (keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, gitar, bağlama, ut, kanun ve flüt) eğitimi yapılacaktır.
• İmam hatip liseleri müzik dersinde Dinî Musiki Öğretim Programı; görsel sanatlar dersinde ise Hüsn-ü Hat Öğretim Programı uygulanacaktır.
• İmam Hatip Lisesi (Yurt Dışından Gelen Öğrenciler İçin) Haftalık Ders Çizelgesinde;
- Yönetmelik değişikliği yapılıncaya kadar 9. sınıfın 2. yarıyılında alınan puanlar yılsonu puanı olarak değerlendirilecektir.
- Öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri göz önünde bulundurularak Kur’an-ı Kerim ve Arapça derslerinin 10, 11 ve 12. sınıflardaki ders saatleri, belirtilen ders saatleri dikkate alınarak zümre öğretmenlerince belirlenir.
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
GENEL LİSE
HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
DERS KATEGORİLERİ DERSLER 9.
SINIF 10.
SINIF 11.
SINIF 12.
SINIF
ORTAK DERSLER DİL VE ANLATIM 2 2 2 2
TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1
TARİH 2 2 - -
T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK - - 2 -
COĞRAFYA 2 2 - -
MATEMATİK 4 - - -
GEOMETRİ 2 - - -
FİZİK 2 - - -
KİMYA 2 - - -
BİYOLOJİ 2 - - -
SAĞLIK BİLGİSİ 1 - - -
FELSEFE - - 2 -
YABANCI DİL 3 2 2 2
BEDEN EĞİTİMİ 2 2 2 2
GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK 1 1 1 1
MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1 - -
TRAFİK VE İLK YARDIM - - - 1
TOPLAM 29 16 15 12
SEÇMELİ DERSLER DİL VE ANLATIM - (2) (2)(3) (2)(3)
TÜRK EDEBİYATI - (1) (1) (1)
MATEMATİK - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
GEOMETRİ - (1)(2) (2)(3) (1)(2)
FİZİK - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
KİMYA - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
BİYOLOJİ - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
TARİH - (2) (2)(4) -
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ - - - (2)(4)
COĞRAFYA - (2) (2)(4) (2)(4)
PSİKOLOJİ - (2) - -
SOSYOLOJİ - - (2) -
MANTIK - - - (2)
YABANCI DİL - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
İKİNCİ YABANCI DİL - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
DİĞER SEÇMELİ DERSLER - (1) (1) (2)
TOPLAM - 13 14 17
REHBERLİK VE YÖNLENDİRME 1 1 1 1
TOPLAM DERS SAATİ 30 30 30 30
Ben bunları buldum ama siz neler buldunuz acaba bu açıklama bizler için değil mi KARAHAN yanlış myım?
HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
DERS KATEGORİLERİ DERSLER 9.
SINIF 10.
SINIF 11.
SINIF 12.
SINIF
ORTAK DERSLER DİL VE ANLATIM 2 2 2 2
TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1
TARİH 2 2 - -
T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK - - 2 -
COĞRAFYA 2 2 - -
MATEMATİK 4 - - -
GEOMETRİ 2 - - -
FİZİK 2 - - -
KİMYA 2 - - -
BİYOLOJİ 2 - - -
SAĞLIK BİLGİSİ 1 - - -
FELSEFE - - 2 -
YABANCI DİL 3 2 2 2
BEDEN EĞİTİMİ 2 2 2 2
GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK 1 1 1 1
MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ - 1 - -
TRAFİK VE İLK YARDIM - - - 1
TOPLAM 29 16 15 12
SEÇMELİ DERSLER DİL VE ANLATIM - (2) (2)(3) (2)(3)
TÜRK EDEBİYATI - (1) (1) (1)
MATEMATİK - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
GEOMETRİ - (1)(2) (2)(3) (1)(2)
FİZİK - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
KİMYA - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
BİYOLOJİ - (2)(3) (2)(4) (2)(3)
TARİH - (2) (2)(4) -
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ - - - (2)(4)
COĞRAFYA - (2) (2)(4) (2)(4)
PSİKOLOJİ - (2) - -
SOSYOLOJİ - - (2) -
MANTIK - - - (2)
YABANCI DİL - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
İKİNCİ YABANCI DİL - (2)(4) (2)(4) (2)(4)
DİĞER SEÇMELİ DERSLER - (1) (1) (2)
TOPLAM - 13 14 17
REHBERLİK VE YÖNLENDİRME 1 1 1 1
TOPLAM DERS SAATİ 30 30 30 30
Ben bunları buldum ama siz neler buldunuz acaba bu açıklama bizler için değil mi KARAHAN yanlış myım?
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
Re: AOL Ders Seçimi Hakkında Duyuru !
evet bu sistemi uygulayacaklar...fakat kademeli olarak1-2-3-4 dönem olanlar sitem değişikliğinden etkileniyor çünkü bir sistem uygulanmaya başlandığndan itibaren geçerli olur.Ağustosta eylülde ek snavlar yapıldı diploma lanların hepsi eski sistemle mezun oldu,Geriye dönük olarak kimseye ders eklenemez .Geçen yıl Geometri 1-2 Dersini zorunlu derslere ekledilir adam tam mezun olcakken bununla karşılaştı ,fakat bu tek ders içindi yerleri değişen bir sürü ders var onun için kademeli.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.