yüz yüze eğitim ne zaman biter

Her Konuda Tartışabilirsiniz
kartanesi.

yüz yüze eğitim ne zaman biter

Mesaj gönderen kartanesi. » 12 Eki 2010, 12:51

arkadaşlar ben yeni üyeyim ve imam hatip lisesinde okuyorum bu 4. dönemim ve haftada bir gün yüzyüze eğitim alıyorum. bu sene öğrendiğim kadarıyla ben 2 buçuk yılda ortak derslerimi bitirmiş olsam bile yüzyüze eğitimim haftada bir gün ders almakla bitemezmiş ve ben yüzyüze eğitimi normal okullar gibi 4 senede bitirebilirmişim
sormak istediğim şu hani kanun çıkmıştı 2 buçuk yılda bitecekti okul???

ve bu tamemen benim eğitim aldığım okulla ilgiliymiş okul isterse 2 buçuk yılda diğer derslerle yüz yüze eğitimde bitermiş

benim 1 buçuk senemi boşa harcamam haksızlık değil mi???
En son kartanesi. tarafından 12 Eki 2010, 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: yüz yüze eğitim ne zaman biter

Mesaj gönderen gülbeyaz » 12 Eki 2010, 12:54

kartanesi. yazdı:arkadaşlar ben yeni üyeyim ve imam hatip lisesinde okuyorum bu 4. dönemim ve haftada bir dün yüzyüze eğitim alıyorum. bu sene öğrendiğim kadarıyla ben 2 buçuk yılda ortak derslerimi bitirmiş olsam bile yüzyüze eğitimim haftada bir gün ders almakla bitemezmiş ve ben yüzyüze eğitimi normal okullar gibi 4 senede bitirebilirmişim
sormak istediğim şu hani kanun çıkmıştı 2 buçuk yılda bitecekti okul???
evet okul 2,5 yılda bitiyor ama meslek liseleri 3 sene yüz yüze eğitim almak zorundalar

kartanesi.

Re: yüz yüze eğitim ne zaman biter

Mesaj gönderen kartanesi. » 12 Eki 2010, 12:56

ama okul yönetimi isterse haftada 2 gün ders olur ve ben kredimi tamamlayabilirmişim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön