arkadaşlar ben yeni üyeyim ve imam hatip lisesinde okuyorum bu 4. dönemim ve haftada bir gün yüzyüze eğitim alıyorum. bu sene öğrendiğim kadarıyla ben 2 buçuk yılda ortak derslerimi bitirmiş olsam bile yüzyüze eğitimim haftada bir gün ders almakla bitemezmiş ve ben yüzyüze eğitimi normal okullar gibi 4 senede bitirebilirmişim
sormak istediğim şu hani kanun çıkmıştı 2 buçuk yılda bitecekti okul???
ve bu tamemen benim eğitim aldığım okulla ilgiliymiş okul isterse 2 buçuk yılda diğer derslerle yüz yüze eğitimde bitermiş
benim 1 buçuk senemi boşa harcamam haksızlık değil mi???
yüz yüze eğitim ne zaman biter
-
yüz yüze eğitim ne zaman biter
En son kartanesi. tarafından 12 Eki 2010, 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: yüz yüze eğitim ne zaman biter
evet okul 2,5 yılda bitiyor ama meslek liseleri 3 sene yüz yüze eğitim almak zorundalarkartanesi. yazdı:arkadaşlar ben yeni üyeyim ve imam hatip lisesinde okuyorum bu 4. dönemim ve haftada bir dün yüzyüze eğitim alıyorum. bu sene öğrendiğim kadarıyla ben 2 buçuk yılda ortak derslerimi bitirmiş olsam bile yüzyüze eğitimim haftada bir gün ders almakla bitemezmiş ve ben yüzyüze eğitimi normal okullar gibi 4 senede bitirebilirmişim
sormak istediğim şu hani kanun çıkmıştı 2 buçuk yılda bitecekti okul???
-
Re: yüz yüze eğitim ne zaman biter
ama okul yönetimi isterse haftada 2 gün ders olur ve ben kredimi tamamlayabilirmişim