''Krediler Düşürülsün Kampanyası!!'' ne zaman başladı?
''Krediler Düşürülsün Kampanyası!!'' ne zaman başladı?
internette gezinirken rastladım bu habere ve çok şaşırdım benim hiç haberim olmamıştı acaba forumda haberi olan varmı böyle bir kampanyadan
http://www.haberortak.com/Haber/Iste-Eg ... yContinued
http://www.haberortak.com/Haber/Iste-Eg ... yContinued
Re: ''Krediler Düşürülsün Kampanyası!!'' ne zaman başladı?
Böyle birşey olursa gerçekden çok müthiş olur yav en azından maöl kredileri 240 dan 200 e bile inse bayram ederim 

okulu bitirttirmiyorlar , ne kredi indirmesi...
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
okulun bitebilmesi için kredilerin düşürülmesi gerekir diye düşünmüşler ama bence kredilerin düşürülmesi yerine bir dönemde seçilecek kredi sayısını arttırmaları gerekiyor yani 30 iken 40 yapmaları lazımeagle67 yazdı:okulu bitirttirmiyorlar , ne kredi indirmesi...
Beterinde beteri var
maöl öğrencileri max 20 kredi seçebiliyor çok sıkıntılı 

ama onlar +20 yüz yüze eğitimden alıyorlar.3. dönemde de 40 kredilik ders seçiyorlarpence yazdı:Beterinde beteri varmaöl öğrencileri max 20 kredi seçebiliyor çok sıkıntılı
siz dua edin yükseltmesinler... zorunlu eğitim 13 yıl oldu diyor.. liseye 1 yıl eklerlerse kredileri yükseltirler...
Yeni yeni şeyler yapıyorlar ya krediler indirilsin derken yükselmez inş 13 yıl zorunlumu olmuş ne inş bizi bişey etkilemez inş. ya
45'i alırsan yani 9 soru bilirsen 5 krediyi alırsınözqür yazdı:Arkadaşlar bende maöl kayıt oldum ilk sınavıma girecem ocakta daha çömezim yani şimdi benim bi yerde takıldıgım konu var mesela matemetik 5 kredi diyelim ben sınavdan 45 alırsammı 5 kredi almış oluyorum yoksa 85 90 falan alırsammı yani 45 geçtimi o dersin kredisi alınıyomu.?
elbette.özqür yazdı:O 45 aldıgım yıllık ortalama dıplama notuma yansıyo ama dimi
Arkadaşlar kafayı takmayın ya zorunlu eğitim 13 oldu tamam, ama Lise 5 yıl olmadı. 1 sene Anaokulu, 8 sene ilköğretim, 4 Senede Lise. Yani bizi etkileyen bi durum yok...