2010-2011 Öğretim Yılı Kimlik Bandrolleri
2010-2011 Öğretim Yılı Kimlik Bandrolleri
2010-2011 öğrenim yılı bandrolleri Halk eğitim merkezlerine geldi.. öğrenci kimliklerinize yapıştırtın.Aöl nin koyu kırmızı maöl nin kiler mor,ne gerek var demeyin aklı Açıköğretim Fakültesi sınavlarında veya ösym sınavlarında kalan bir sınav görevlisi -hani senin bandrolün diye sorar,ayrıca sınavlarda öğrenci kimliğiniz yanınız da olsun. Bu tür şeyler lazım ki Devlet basıyor,kim ne yanlışlık yaparsa yapsın siz doğru olanı yapın.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
- esra_deren
- Acemi
Re: 2010-2011 Öğretim Yılı Kimlik Bandrolleri
MERHABA;
2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı kimlik bandrollerini Halk Eğitim Merkezlerine gidip mi halledeceğiz.Bu konu hakkında Halk Eğitim Merkezi hiç bir bilgi vermedi de...Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı kimlik bandrollerini Halk Eğitim Merkezlerine gidip mi halledeceğiz.Bu konu hakkında Halk Eğitim Merkezi hiç bir bilgi vermedi de...Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Halk Eğitimden halledeceksin...esra_deren yazdı:MERHABA;
- esra_deren
- Acemi
Yardımınız için çok teşekkür ederim...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...