yeni kayıt yardım

Her Konuda Tartışabilirsiniz
BakseN

yeni kayıt yardım

Mesaj gönderen BakseN » 22 Kas 2010, 13:42

arkadaslar ben yenı kayıt oldum alan olarak genel kulturu dusunuyorum daha basıt olur gıbısınden acaba yanlısmı yapıyorum ?
birde dersler acılmıs 1 olanları secıcem sanırım ortak olanlar mecburi secmeliler ıstege gore yanı 30 krediyi tamamlamam ıcın 15 ders secmelıyım bu 15 dersın tumunu secmek zorundayım sanırım umarım yanlıs yapmıyorumdur acemılıgıme verın kusura bakmayın :)

BakseN

Re: yeni kayıt yardım

Mesaj gönderen BakseN » 22 Kas 2010, 21:11

arkadaslar 1 olan derslerımı secıcem sadece 2 3 olanları secemıyormuyum yenı kayıt oldugum ıcın ve ılk senem kafam karıstı ıyıce sadece 1 lerı sectıgım zaman 15 ders 30 kredı oluyor 15 ders cok degılmı ya ? nasıl oluyor bu ders secme ıslemı lutfen bırı detaylı anlatabılırmı ?

dolma
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dolma » 23 Kas 2010, 12:59

Dostum bende yeni kayıt yaptırdım ve artık bugün dersleri seçecem.Burda birçok soru sordum sorularımın cevabını alamadım.Öğrenci girişi yaptığında sınava girebiliceğiniz dersler diye birşey olması lazım ona bas görürsün.Her dönem belirli derslerden sınava girebiliyorsun.Örneğin 3. dönemde edebiyat 3 7. dönemde edebiyat 5 gibi kolay gelsin.Bende ders seçmeye gidiyorum şimdi sanırım sağlıklı bir ders seçimi olmayacak.Allah yardımcın olsun by

BakseN

Mesaj gönderen BakseN » 24 Kas 2010, 14:51

saol dostum bugun halk evınden gereken bılgılerı aldım yardımcı oldugun ıcın tskler.

xSylarx
Çırak

Mesaj gönderen xSylarx » 24 Kas 2010, 20:35

Yeni kayıt olan arkadaşlar,size tavsiyem dersanelerden yardım isteyin,bir çok dersane açık lise ders seçimi konusunda bilgili ve ücretsiz ders seçiyorlar...Siz,kendi kafanızdan ders seçmeyin,bilen birilerinden yardım ve bilgi alın,yoksa hem sene kaybı hem de emekleriniz boşa gider... Hadi kolay gelsin sizlere...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön