Ygs Başvuru Şartları ?
Ygs Başvuru Şartları ?
Mrb arkadaşlar Ygs'ye başvuru şartları hakkında bilgi verebilecek olan birileri var mı ? 3. dönem sınavları sonunda mezun olunabiliyor ise başvuru yapma şansı tanınıyor mu ?
Re: Ygs Başvuru Şartları ?
evet başvuru yapabiliyorsun en azından gecen sene minimum 112 kredi olanlar ygsye başvurdu sende muhtemelen başvurunu yapabilirsinGozdeDmrl yazdı:Mrb arkadaşlar Ygs'ye başvuru şartları hakkında bilgi verebilecek olan birileri var mı ? 3. dönem sınavları sonunda mezun olunabiliyor ise başvuru yapma şansı tanınıyor mu ?

Teşekkür ettim (:
arkadaşlar benim 99 kredim var şimdi ben bu sene ygs sınavına giremiyor muyum cevap verirseniz sevinirim lütfen
Rica ederimGozdeDmrl yazdı:Teşekkür ettim (:

[quote="alper03"]arkadaşlar benim 99 kredim var şimdi ben bu sene ygs sınavına giremiyor muyum cevap verirseniz sevinirim lütfen[/ Bak kardes yöntemi şöyle sistemin bu sene 3 sınav 3 sınavda ek veriyorlar 5 sınav eder her birinden maksimum 30 alırsan diyehesaplıyorlar ve izin veririler muhtemelen ama sen sene sonunda bu krediye ulaşmazisen hayatta diplomanı vermezler bir bakıma topu sana atıyorlar kendine güveniosan gir kardes top sende;)
çoook teşekkür ederim kendime güvenim tamakin33 yazdı:alper03 yazdı:arkadaşlar benim 99 kredim var şimdi ben bu sene ygs sınavına giremiyor muyum cevap verirseniz sevinirim lütfen[/ Bak kardes yöntemi şöyle sistemin bu sene 3 sınav 3 sınavda ek veriyorlar 5 sınav eder her birinden maksimum 30 alırsan diyehesaplıyorlar ve izin veririler muhtemelen ama sen sene sonunda bu krediye ulaşmazisen hayatta diplomanı vermezler bir bakıma topu sana atıyorlar kendine güveniosan gir kardes top sende;)
toplam dönemin 6 ve üzeri ise girebilirsin...