oss basvurusu nasil yapilir
oss basvurusu nasil yapilir
arkadaslar ben mezun degilim ama haziranda mezun olcam oss basvurusu nasil yapiyoruz bilen var mi tesekkurler simdiden .
Re: oss basvurusu nasil yapilir
tam olarak nasıl yapıldığını bende bilmiyorum ama ilk önce en yakın bir liseden form alıp doldurmak gerekiyormuş .
bunu bende merak ediyorum.bankaya parayı yatırdık sonra ne yapıcaz,herhangi bir liseye gidip öss basvurusu mu yapmak istiyorum dicez,internetten basvuru yapamıyormuyuz acaba

-
- Yardımcı Uzman
Merhabalar Kardeşim İnternet Başvuru Yapabilmek İçin Önşart Aranıyor Geçen Senede Başvurmanız Gerekmekteydi İnternetten Başvuraiblmek İçin Geçen Sene Öss e Basvurduysanız İnternetten yapabilirsiniz tekrar.
Parayi Yatırdıktan Sonra Öss Başvurunuzu Yapabilmek İçin AoL Bürosundan Öss Başvuru Kağıtı Almanız Gerekiyor Daha Sonra Bulunduğunuz İldeki Rektorluge Yada Orta Öğretim Kurumuna Öss Başvurusu Diyerek Kaydınızı Yaptırmanız Bu kadar .
Parayi Yatırdıktan Sonra Öss Başvurunuzu Yapabilmek İçin AoL Bürosundan Öss Başvuru Kağıtı Almanız Gerekiyor Daha Sonra Bulunduğunuz İldeki Rektorluge Yada Orta Öğretim Kurumuna Öss Başvurusu Diyerek Kaydınızı Yaptırmanız Bu kadar .
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Bu cevap benim için çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederimMuhammedEmin yazdı:Merhabalar Kardeşim İnternet Başvuru Yapabilmek İçin Önşart Aranıyor Geçen Senede Başvurmanız Gerekmekteydi İnternetten Başvuraiblmek İçin Geçen Sene Öss e Basvurduysanız İnternetten yapabilirsiniz tekrar.

-
- Yardımcı Uzman
Merhabalar Çetin kardeşim senin yerine başkası basvuramıyor maalesef çünki orda resmi olarak tekrar fotograf çekiliyor senin oldugun tespit ediliyor ve sınava giriş belgende o fotografin ve bilgilerin dogrulugu basvururken senin tarafından ama ''Sadece Senin'' tarafından onaylanması gerekiyor Üzgünüm Böyle bişey mümkün değil.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
YGS kayıtları 3-19 Ocak tarihleri arasında...
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
ösym nin sitesine bakın 2011 ösym başvurular diye yazıyor.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.