ygs sınavı hakkında.
ygs sınavı hakkında.
Arkadaşlar ilk defa ygs sınavına giricem,ve bu sınav sisteminden epey uzak olduğum için bazı sorularım var,yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz
şimdi ben sözel bölümdeyim türkçe ve sosyal bölümler tamam.bunları baya yapıyorum neredeyse full çıkarıyorum fakat gel gelelim temel matematik ve fen bilimleri neredeyse 0 özellikle fen.bu bölümleri sadece bildiğim soruları yapıp bilemediklerimi boş bıraksam hatta fen bilimlerini tamamen boş bıraksam olur değil mi? birde yanlışlar doğruları götürüyor mu? tabi ben bu iki bölümü boş bırakırsam puanımda epeyce bir düşme vs yaşanırmı.

Re: ygs sınavı hakkında.
Öncelikle bölümün sözelse Fen Bilimlerini yapma diyebilirim çünkü getirisi çok az...
Yapacağın bölümler sadece Türkçe - Mat - Sosyal
Bunlarda ise Türkçe Sosyalı yaparsın eğer bunlarda çok iyiyim diyorsan matematiği mutlaka yapmalısın çünkü matematiği alanı ne olursa olsun herkes çözüyor mükemmel derecede puan getirisi var. Bilgim 0 diyorsan zaten fene ellemeyeceksin matematiği ise bildiklerini yaparsın olur biter ama en azından bi 40 soruda 10 15 soru yapabilsen gene iyi senin için. 4 yanlışta 1 doğruyu götürüyor.
kolay gelsin başarılar.
Yapacağın bölümler sadece Türkçe - Mat - Sosyal
Bunlarda ise Türkçe Sosyalı yaparsın eğer bunlarda çok iyiyim diyorsan matematiği mutlaka yapmalısın çünkü matematiği alanı ne olursa olsun herkes çözüyor mükemmel derecede puan getirisi var. Bilgim 0 diyorsan zaten fene ellemeyeceksin matematiği ise bildiklerini yaparsın olur biter ama en azından bi 40 soruda 10 15 soru yapabilsen gene iyi senin için. 4 yanlışta 1 doğruyu götürüyor.

ewet arkadaşım sözelciysen o zaman türkçe sosyal yapacaksın önce sonra matematiğe bak derim ama matematikten de yapsan senin çok iyi olur çünkü hakikaten çok puan getiriyor şimdiden başarılar dilerim bu arada hedefin nedir ne istiyosun bölüm olarak
eğer matemeatik kötüyse? yani 5 tane net yaptın sadece diğerleriyle olmaz mı
sağolun arkadaşlar şimdi daha iyi anladım.matematikten o kadar doğrum çıkacağını zannetmiyorum 5 felan anca çıkarırım.peki matematik tam olarak ne kadar etki yapıyor ona göre biraz mat çalışayım.Alper kardeşim sosyal bilgiler öğretmenliği istiyorum ama puanım nereye yeterse en uygun bi bölüme giricem yaş gelip geçiyor bir yıl daha kaybedemem 

inşallah istediğin bölüme girerssin başarılar sana
umarım
) sanada başarılar
birde bu yıl sınav giriş yerleri için artık eve zarf gönderilmeyecekmiş internetten bakacakmışız doğrumu? ve ne zaman belli olur sınava hangi okulda gireceğimiz?

birde bu yıl sınav giriş yerleri için artık eve zarf gönderilmeyecekmiş internetten bakacakmışız doğrumu? ve ne zaman belli olur sınava hangi okulda gireceğimiz?