seneye mezunmuyum?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
anadolu firtinasi
Çırak

seneye mezunmuyum?

Mesaj gönderen anadolu firtinasi » 22 Şub 2011, 15:27

selam arkadaşlar nasılsınız?

ben endüstri meslek lisesi elektrik bölümü 10.sınıftan tastkname ile açıköğretime geçtim.açıköğretime geçtiğimde benim 104 kredim vardı sınavlar ile 117 ye çıkarttım 20 kredilik ortak dersim kaldı.şimdi bir dahaki dönemde 20 krediyi versem,toplam 137 kredim oluyor ve daha ortak dersim kalmıyor,meslek derslerinide seneye hazirana kadar verirsem seneye haziranda mezunmu olmuş oluyorum yardımınız için teşekür ederim.

emrahk
Onursal Üye

Re: seneye mezunmuyum?

Mesaj gönderen emrahk » 22 Şub 2011, 17:17

Merhaba öncelikle Açık Liselilerin arasına hoşgeldin,

Sorduğun soruda önemli olan bu yıl yüzyüze eğitim kaçıncı sınıftasın? Eğer 11. sınıfı okuyorsan seneye 12. sınıfı okur stajını yapar mezun olursun. Zaten ortak derslerinin kredisini bitiririm diyorsun. Ama malesef yüzyüze eğitimini bitirmeden mezun olunmuyor zaten biliyorsundur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

anadolu firtinasi
Çırak

Mesaj gönderen anadolu firtinasi » 22 Şub 2011, 21:03

kardeş yüzyüze eğitimde 10 ve 11 sınıfı beraber görüyorum yani 10.sınıfım ama 11.sınıftan 2 ders beraber görüyorum.yani seneye staja bağlamayı düşünüyorum..benim 3 dönem seçmeli derslerden sanva girme hakkım var...seçmeli dersler ile alan kredisi yükselirmi?

Kullanıcı avatarı
Ahmet06
Çırak

Mesaj gönderen Ahmet06 » 22 Şub 2011, 21:53

anadolu firtinasi yazdı:kardeş yüzyüze eğitimde 10 ve 11 sınıfı beraber görüyorum yani 10.sınıfım ama 11.sınıftan 2 ders beraber görüyorum.yani seneye staja bağlamayı düşünüyorum..benim 3 dönem seçmeli derslerden sanva girme hakkım var...seçmeli dersler ile alan kredisi yükselirmi?
seçmeli dersler ile alan kredin yükselmez.matematik 3-4 sadece alan dersi diye geçiyor.Birde yüz yüze eğitimden aldığın krediler alan kredisi diye geçer

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön