genel kültür acill...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

genel kültür acill...

Mesaj gönderen katre-jess » 01 Mar 2011, 17:49

merhaba arkdaşlar ben genel kültür bölümündeydim lise.
avantajları nelerdir ?
ben güzel sanatlar fakültesi resim bölümü yada radyo sinema tv istiyorum bana zararı oolur mu bu bölümün ?
bölüm değiştrnce krediler gidiyor deniliyor. bana bu konuda kapsamlı bi bilgi verir misinz yarın kayıt yenileme yapıcam ona göre bölüm değiştrmeyi düşünüyorum :(
lütfen aciiillll :( :( :( :roll:

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören

Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

Re: genel kültür acill...

Mesaj gönderen katre-jess » 01 Mar 2011, 23:21

ya kimsenin fikri yada vereceği bilgisi yok mu ? yarın yenileme yapacağım. ona göre alan değiştrceğim. lütfen bir bilgi verin ? :?: :cry:
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören

burakk
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen burakk » 01 Mar 2011, 23:34

bölüm değiştirince krediler sıfırlanmaz.

Sadece seçtiğin yeni bölümde, alan kredilerin yükselir, o şekilde devam edersin.

Dahada emin olmak istiyorsan, ankarayı ara 0312 444 83 83

Bilgi alabilirsin, başarılar.

Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32

asus34
Doktor

Mesaj gönderen asus34 » 02 Mar 2011, 02:02

Genel kültür bölümü sosyal bilimlere denk bir bölümdür dolayısıyla sözelci olarak tanımlanırsınız. istediğiniz bölümleride alan içi olarak tercih edebilirsiniz yani hiç bir zararı yok sizin açınızdan yalnız güzel sanatlar fakultesi resim bölümü özel yetenek sınavıyla öğrenci almakta ygs den taban puan aldıktan sonra özel yetenek sınavına girme hakkını kazanıyorsunuz onda da basarılı olursanız bölüme kaydınız gerçeklesiyor radyo sinema tv içinse böyle birsey söz konusu değil onda taban puan alırsınız artı alan içi olduğu için ek puanıda kesintiye uğramadan alırsınız :)
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011

Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

Mesaj gönderen katre-jess » 02 Mar 2011, 19:57

tamam tşk ederim. bnm alanım güzel sanatlar için avantajlıymış çok mutluyum :lol:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön