Alan yok yazıyor

Her Konuda Tartışabilirsiniz
dolma
Yardımcı Uzman

Alan yok yazıyor

Mesaj gönderen dolma » 04 Mar 2011, 15:00

Arkadaşlar alan kalkmıştı biliyorum ama alan değiştirme gibi bişey var orda ona tıkladım ve karşıma Genel Kültü vb. alanlar çıktı. Alan seçmemenin bir dezavantajı olur mu? Alan yok yazıyor şuan ?

dolma
Yardımcı Uzman

Re: Alan yok yazıyor

Mesaj gönderen dolma » 04 Mar 2011, 15:02

dolma yazdı:Arkadaşlar alan kalkmıştı biliyorum ama alan değiştirme gibi bişey var orda ona tıkladım ve karşıma Genel Kültü vb. alanlar çıktı. Alan seçmemenin bir dezavantajı olur mu? Alan yok yazıyor şuan ?
Alan kalktığına göre alan seçmenin bir anlamı yok değil mi?? Bu arada istemeden flood attım üzgünüm ..

Kullanıcı avatarı
ozlemm

Mesaj gönderen ozlemm » 17 Nis 2011, 15:40

ben de alan secemedım "alan yok" yazıyordu... acaba bellı bı kredıye geldıkten sonra mı alan secılıyo?

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 17 Nis 2011, 17:40

dönemi 6 dan az olanlara alan kalktı.

zeplin

yardımcı olun arkadaşlar

Mesaj gönderen zeplin » 28 Şub 2012, 10:32

Arkadaşlar ben beşinci döneme giriyorum alan seçmek istiyorum ama mesela sosyal bilimler alanını seçtigimde edebiyat oturum 3 ve 4 dil anlatım 3 ve 4 dönemleri dört kredi veriyor ben bu ikisinide sınavda geçtim alansız da bana edebiyat 3 kredi dilanlatım 2 kredi verdi alanı sosyal bilimler yaparsam geçtigim bu derslerin kredi notu 4 den mi görünecek yoksa eskisi gibi kalacakmı? Olmayan dersler silinecekmi? kararsız kaldım birde bana şu saçma geldi aynı soruları çözüyorsun bölümün birinde 2 kredi diğerinde 4 kredi veriyor. Bu alan ünüversite sınavınıda etkilermi?

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: yardımcı olun arkadaşlar

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 28 Şub 2012, 13:05

zeplin yazdı:Arkadaşlar ben beşinci döneme giriyorum alan seçmek istiyorum ama mesela sosyal bilimler alanını seçtigimde edebiyat oturum 3 ve 4 dil anlatım 3 ve 4 dönemleri dört kredi veriyor ben bu ikisinide sınavda geçtim alansız da bana edebiyat 3 kredi dilanlatım 2 kredi verdi alanı sosyal bilimler yaparsam geçtigim bu derslerin kredi notu 4 den mi görünecek yoksa eskisi gibi kalacakmı? Olmayan dersler silinecekmi? kararsız kaldım birde bana şu saçma geldi aynı soruları çözüyorsun bölümün birinde 2 kredi diğerinde 4 kredi veriyor. Bu alan ünüversite sınavınıda etkilermi?

Seçtiğiniz bölüm üniversite sınavını etkilemez. Üniversite sınavını puanınız etkiliyor..
Ve artık yeni sistemde öğrenciler alansız olarak okutuluyoz bu sebepten dolayı siz sosyal bilimler bölümüne geçemezsiniz. Alansız olarak devam etmek zorundasınız.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön