melodi yazdı:Arkadaşlar merhaba. ben bu dönem aöl başladım.3.dönemden devam ediyorum.mayıs sınavına 17 ders alarak hazırlandım ve 13 dersi alabildim.alabildiğim bu dönem kredim 21. iyimi sizce.birde geometri ve ingilizce derslerini kitaptan çalışırken hiç birşey anlamıyorum.ingilizce dersim zorunlu derslerde 2 den başlayıp 8 e kadar.bunları geçemezsem ve muaf olursam liseyi bitirmem çok uzarmı?
muaf olman için 3 kez aynı dersten girmen gerekiyor bu da süreyi uzatabilir ama sadece 2 derse has ise bu durum çok da etkilemeyebilir. Sen yinede çok çalışıp geçmeye bak. Ben matematik dersini kitaptan pek anlamadım ekol hoca ve üniversiteye hazırlık kitaplarından çalıştım sonuç kesinlikle daha iyi

Sanırım geometriden de bu kaynakları kullanırsan daha iyi anlarsın. İngilizceye gelince; şu an ingilizce kaçtasın bilmiyorum ama kitaptaki bütün testleri çöz yanında sürekli sözlük olsun bilmediğin kelimeleri öğren zaten çok kolay soruyorlar soruları. Ben en son ingilizce 4 den girdim sınava. Çok şükür sorular kolaydı. Bence gözünde büyütme sadece kitaba iyi çalış sonuç iyi olacaktır.