dönemi 4 den az olanların alan kredi zorunluluğu kalkmadı mı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
dolma
Yardımcı Uzman

dönemi 4 den az olanların alan kredi zorunluluğu kalkmadı mı

Mesaj gönderen dolma » 09 Haz 2011, 16:12

genel kültürle gelen değişiklik bu yönde fakat bir açıklama daha yapılmış. sosyal b ve diğerleri için. benim bölüm sosyal. ben alan kalktı diye genel kültüre geçiş yapmadım alan kredisi filanda gözükmüyordu herkesde dönemi 4 den aşağı olanların alanı kalktı diyordu benim şimdi dönemim 4 fakat bu kural getirilirken dönemim 3 dü. biri kesin bişey yazsın lütfen. eğer alan kalkmadıysa ben genel kültüre geçiş yapayım alan kredisi filan gözükmüyo çünkü saygılar

Yns
Uzman

Re: dönemi 4 den az olanların alan kredi zorunluluğu kalkmad

Mesaj gönderen Yns » 10 Haz 2011, 11:03

Dönemi 4'ten az olanların alanları kalktı, yeni başlayanlar da alansız olarak başladılar.

4 dönemden sonra alan seçecekler.TM sosyal genel kültür ne ise.Ve o alana göre dersleri verip mezun olacaklar yada üniversite sınavına girecekler.

Genel kültür alanını seçebilirsin, ortak ders olayı kalktı.Sadece zorunlu dersleri verip yada muaf olup 192 krediyi tamamladığında mezun olursun, üniversitelerin genel kültür alanına göre alan içi (0.15 AOBP) bölümlerinİ yada alan dışı (0.12 AOBP) olanlardan tercih edebilirsin...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

dolma
Yardımcı Uzman

Re: dönemi 4 den az olanların alan kredi zorunluluğu kalkmad

Mesaj gönderen dolma » 10 Haz 2011, 11:09

benim dönemim 5 olacak alan nasıl seçebilirim? Genel Kültür seçeyimde hemen bitsin alan kredisi filan yazmıyo öğrenci bilgilerinde

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön