Ne zaman mezun oldunuz yazısı çıkacak arkadşalar ?
-
- Yardımcı Asistan
Ne zaman mezun oldunuz yazısı çıkacak arkadşalar ?
Meslek lisesi bölümüyüm. Okuldaki derslerim çok şükür bitti ve geçtim. Stajda öyle görünüyor , zorunlu dersim zaten önceki sınavda bitmişti buna heyecan olsun diye girdim. Meslek bölümlerinde ne zaman mezun yazacak ve diplomayı ne zaman ve nasıl alabileceğim 

-
- Uzman
Re: Ne zaman mezun oldunuz yazısı çıkacak arkadşalar ?
Bu sınav sonuçları açıklandıktan sonra çıkar heralde 
Benımde bir tek geo-2 var korktugum ondan geçemezsem 1 sınava daha gırıcem onun dısında butun dersler bıttı ınşallah bu donem o yazıyı bende gorurum

Benımde bir tek geo-2 var korktugum ondan geçemezsem 1 sınava daha gırıcem onun dısında butun dersler bıttı ınşallah bu donem o yazıyı bende gorurum

Yüzyüze eğıtım aldıgın okul ankaraya bu ogrencının yuzyuze egıtımı bıtmıstır dıye bı yazı gondermesı gerekıyor. Onlarda o yuzyuze egıtımı tamamladımı kısmını evet yapıyor. Bence okula gidip halletmelisin. Beni baya uğraştırmışlardı.
Henüz yüzyüze eğitim bitmedi, okul beceri sınavı yapacak ve ondan sonra uygunsa bütün notların Ankara'ya gönderilecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaslar meslekten okuyorsunuz sanrım koly mı yaa bende grçiş yapmak istiyorumda ???
selammm
-
- Yardımcı Asistan
Son bir beceri sınavı kaldı. Okuldaki dersten geçtim , staj bitti notunu aldım. Zorunlu ders kalmadı kredi puanım son krediler girilmediği halde 288 , alan kredilerini internete girdiklerinde oda tam anlamıyla dolmuş olacak.
Ortalama olarak hangi ayda yazar arkadaşlar ?
Ortalama olarak hangi ayda yazar arkadaşlar ?
Eh işte.remzie yazdı:arkadaslar meslekten okuyorsunuz sanrım koly mı yaa bende grçiş yapmak istiyorumda ???
hemen cıkıyor
-
- Yardımcı Asistan
O zaman notları 26 'sı gibi gireceklermiş bu tarihte yazması gerekiyor ?simaymine yazdı:hemen cıkıyor

MAÖL sitesinde, okullara uyarı yapılmış ve YGS-LYS için okul puanlarının acilen hesaplanması için 24'üne kadar öğrenci notlarını sisteme girin denilmiş. Yani ay sonuna doğru kesin mezun yazacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
Tamamdır teşekkür ettim. 

benimde okuldaki derslerim bitti staj notlarımıda teslim ettim beceri sınavı var bi tek onu vericem. Yalnız sistemde zorunlu dersim var geometri 1-2 bunları vermeden mezun olamıyoruz dimi?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Zorunlu dersler bölümünde hiçbir dersin kalmaması lazım yani olamazsın.
-
- Yardımcı Asistan
arkadaşlar staj kredilerimide aldım ve son durum şu.
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 323 Alan Kredi : 150
YÜZYÜZE EĞİTİMİ TAMAMLADIMI : HAYIR
Bu yüzyüze eğitimi tamamladı yazısı ne zaman evete dönecek. Herşeyi bitirdik elhamdülillah. Ayın hangi gününe yetişir mezun olmam ? (:
Ve sanırım mesleki açık lisesin rekorlar kitabına girdim
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 323 Alan Kredi : 150
YÜZYÜZE EĞİTİMİ TAMAMLADIMI : HAYIR
Bu yüzyüze eğitimi tamamladı yazısı ne zaman evete dönecek. Herşeyi bitirdik elhamdülillah. Ayın hangi gününe yetişir mezun olmam ? (:
Ve sanırım mesleki açık lisesin rekorlar kitabına girdim

kambinan kardeş toplam 323 kredin varmış Transkript Ağırlık Puanın kaç. merak ettim .d
-
- Yardımcı Asistan
70 dostum
Bu arada ankaraya felan gidecek dediler aradım 2 hafta felan sürer heralde onlarda (: