sınav bugün açıklanırmı ?
Re: sınav bugün açıklanırmı ?
Yaaaaa kendime inanamıyoruuuum. Yaaaaa sonuçlar açıklanmış. İnsan bu kadar önyargı ile bakar ekrana. Hani daha bunlar açıklamaz diye şartlanmışım ya resmen bakmışım ama görememişim

-
cikcikgribi
- Uzman

bir tanesinden geçsem bitecekti. niye bu kadar kötü geçmiş anlamadım. askerlik stresi git gide büyüyor. ocak sınavında bitiririm dediğim okul mayıs ayına kaydı. mayıs ayında bitiririm dediğim okul temmuz ayına kaydı. hayırlısı olsun.
ya ben öğrenci girişi yapıyorum ama öğrencinin zorunlu dersleri vs.. bölümü yok yaaaaa. Nereye gitti bu Sonuçlar zaten yok. Ya bi seferde bi güzellik yapın da tam vaktinde yayınlayın lütfen
Biraz önce söylemiş olduğum bu sözü geri alıyorum
Tam vaktinde yayınladıkları için de teşekkürler 
Biraz önce söylemiş olduğum bu sözü geri alıyorum

- dark_angel
- Yardımcı Asistan
arkadaşlar,ben sınav sonucunu göremiyorum.
Çok üzüldüm ya, birçok kere forumda yazmıştın askerlik durumundan biran önce mezun olman gerektiğini. Ama olmayınca olmuyor demekki, inşallah Temmuz sınavıyla biter arkadaşım...cikcikgribi yazdı:
bir tanesinden geçsem bitecekti. niye bu kadar kötü geçmiş anlamadım. askerlik stresi git gide büyüyor. ocak sınavında bitiririm dediğim okul mayıs ayına kaydı. mayıs ayında bitiririm dediğim okul temmuz ayına kaydı. hayırlısı olsun.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- colin_erkan
- Doktor
Dönem derslerine girdiğin zaman görebilirsin...dark_angel yazdı:arkadaşlar,ben sınav sonucunu göremiyorum.
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
2010 2. döneme baktığımda gördüm.24 kredi aldım. matematikten 40 almışım.1soru daha bilseydim çok iyi olurdu.
merhaba arkadaşlar. Bende büyük bir sevinçle açtım aol u sonuç hüsran. Sosyal bölümündeyim ama ortak dersleri veremeyince mezun olamıyorum
sayısal derslerin hepsinden kalmışım mat 1-2 geo1-2 fizik-1 kimya 1-2 aldığım kredi 12 mezun olmama 23 kaldı nasıl olucak ne olucak bilmiyorum ek sinav için dilekçe mi yazsak hepimiz?
26 kredi almışım.alan 112 toplam kredi 193 geometri den 2. kez muaf oldum temmuzdada muaf olup inş mezun olucam.
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
bence ek sınav kesin olacak.bilmece yazdı:merhaba arkadaşlar. Bende büyük bir sevinçle açtım aol u sonuç hüsran. Sosyal bölümündeyim ama ortak dersleri veremeyince mezun olamıyorumsayısal derslerin hepsinden kalmışım mat 1-2 geo1-2 fizik-1 kimya 1-2 aldığım kredi 12 mezun olmama 23 kaldı nasıl olucak ne olucak bilmiyorum ek sinav için dilekçe mi yazsak hepimiz?
temennimiz öyle yoksa ortada kalırız ankaraya gitmek önemli değil yapsınlarda inşallah gideriz ya
transkip dökümanı çıkmış bende arkadaşlar sizdede çıktımı
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
- colin_erkan
- Doktor
milli güvenlikten 40 almışım bi soru daha yapsam bu iş bitiyo ve temmuz sınavına girmiyodum ama olmadı hayırlısı artık temmuzda biticek inş (:
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
-
diplomasiz_ogrenci
- Acemi
Ummadığım Fizik-2'den bile geçmişim, harika bir sürpriz oldu bu..
Bu sınav da aldığım toplam kredi 26 oldu.
İnşallah herkesin beklentilerini karşılayabilecek sonuçlar çıkmıştır, mezun olan arkadaşları da tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyorum
Bu sınav da aldığım toplam kredi 26 oldu.
İnşallah herkesin beklentilerini karşılayabilecek sonuçlar çıkmıştır, mezun olan arkadaşları da tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyorum
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23
bendede transkiprit not dökümü diye bir şey çıkmış neki bu