arkadaşlar 2 dersim Kaldı geo 1 ve 2 temmuzda bunlardan girip muaf olucam kredi tmmlamak içinde onların yerine 4 kredilik ders alıcam neyse bunda sorun yokta, şimdi temmuzda mezun olursak 2 yıllık geçişler yanacakmı? tercihler 1 ay sonra olcak çünkü biz daha sınava gircez...
birde bana gelecek olan okul puanımı nereden nasıl öğrenebilirim
temmuz sınavı ve 2yıllık geçiş
Re: temmuz sınavı ve 2yıllık geçiş
2 yıllık geçiş mi var? (mesleki açık öğretime gidiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.)
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
bu konuda bilgisi olan yokmu ünvyi puanla kazanmak başka geçiş başka şey çünkü...
Mayıs sınavıyla birlikte ÖSYM'ye hem okul puanın hem yaklaşık diploma notun gideceği için bir sorun olmaz. Yani örneğin direkt geçiş için veya LYS puanıyla bir tercih yaptın, ÖSYM'nin Mayısa kadar hesapladığı puanlarınla olacak, Temmuz sınavı ile mezun olursan üniversiteye yerleşeceksin...hakan70 yazdı:arkadaşlar 2 dersim Kaldı geo 1 ve 2 temmuzda bunlardan girip muaf olucam kredi tmmlamak içinde onların yerine 4 kredilik ders alıcam neyse bunda sorun yokta, şimdi temmuzda mezun olursak 2 yıllık geçişler yanacakmı? tercihler 1 ay sonra olcak çünkü biz daha sınava gircez...
birde bana gelecek olan okul puanımı nereden nasıl öğrenebilirim
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk