Arkadaşlar benim bilgilerim bu
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 6
Toplam Kredi : 169 Alan Kredi : 82
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
Yüzyüze eğitimim bugün bitti ama bu senenin notları daha sitede belli değil
Birde ortak dersim var. aynı zamanda meslek lisesinde olduğum için staj görüyoruz stajdan aldığım puanlar krediyi etkilermi yada dönem notlarımı.. Bu lise ne zaman biter yardımcı olun lütfen..
Kredi bilgileri
Re: Kredi bilgileri
en çok staj etkılıyor staj 24 kredi veriyor 24 kredı bır donem 24 kredı bır donem yanı toplam 48 kredi sırf stajdan gelıyor. tum yuzyuze egıtım derslerını verdıgınde bıter
o zaman bende 220 kredi oluyor geçen senenin ve bu senenin yüzyüze eğitim notları hala belli değil siteye düşmemiş ortak dersler kalıyor bi tek sizde geçme şansım nedir bilgi verirmisiniz.simaymine yazdı:en çok staj etkılıyor staj 24 kredi veriyor 24 kredı bır donem 24 kredı bır donem yanı toplam 48 kredi sırf stajdan gelıyor. tum yuzyuze egıtım derslerını verdıgınde bıter
Ortak dersler kalıyor derken? Ortak derslerin hepsinden geçmek yada muaf olmak gerekiyor zaten.
bende onu diyorum ortak derslerden muaf olmak gerekiyor. sadece dil ve anlatımı geçmelisin.assolist yazdı:Ortak dersler kalıyor derken? Ortak derslerin hepsinden geçmek yada muaf olmak gerekiyor zaten.
Mesleki açık öğretime gidiyorum peki diyelim ki kredilerimiz tamam dil ve anlatımdan da geçtik, Zorunlu derslerdede 2-3 tane dersimiz kaldı onları vermeden mezun olamıcakmıyız?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Ne yazıkki.. Zorunlu derslerin hepsinden geçmek yada 3 kez girip muaf olmak durumundayız maalesef.Maol yazdı:Mesleki açık öğretime gidiyorum peki diyelim ki kredilerimiz tamam dil ve anlatımdan da geçtik, Zorunlu derslerdede 2-3 tane dersimiz kaldı onları vermeden mezun olamıcakmıyız?