temmuz sınavı ve 2yıllık geçiş

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

temmuz sınavı ve 2yıllık geçiş

Mesaj gönderen hakan70 » 10 Haz 2011, 15:07

arkadaşlar 2 dersim Kaldı geo 1 ve 2 temmuzda bunlardan girip muaf olucam kredi tmmlamak içinde onların yerine 4 kredilik ders alıcam neyse bunda sorun yokta, şimdi temmuzda mezun olursak 2 yıllık geçişler yanacakmı? tercihler 1 ay sonra olcak çünkü biz daha sınava gircez...

birde bana gelecek olan okul puanımı nereden nasıl öğrenebilirim

Maol
Asistan

Re: temmuz sınavı ve 2yıllık geçiş

Mesaj gönderen Maol » 11 Haz 2011, 18:41

2 yıllık geçiş mi var? (mesleki açık öğretime gidiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.)
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 13 Haz 2011, 21:02

bu konuda bilgisi olan yokmu ünvyi puanla kazanmak başka geçiş başka şey çünkü...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Haz 2011, 11:09

hakan70 yazdı:arkadaşlar 2 dersim Kaldı geo 1 ve 2 temmuzda bunlardan girip muaf olucam kredi tmmlamak içinde onların yerine 4 kredilik ders alıcam neyse bunda sorun yokta, şimdi temmuzda mezun olursak 2 yıllık geçişler yanacakmı? tercihler 1 ay sonra olcak çünkü biz daha sınava gircez...

birde bana gelecek olan okul puanımı nereden nasıl öğrenebilirim
Mayıs sınavıyla birlikte ÖSYM'ye hem okul puanın hem yaklaşık diploma notun gideceği için bir sorun olmaz. Yani örneğin direkt geçiş için veya LYS puanıyla bir tercih yaptın, ÖSYM'nin Mayısa kadar hesapladığı puanlarınla olacak, Temmuz sınavı ile mezun olursan üniversiteye yerleşeceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön