Ders Seçme Hakkında

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Fragile

Ders Seçme Hakkında

Mesaj gönderen Fragile » 16 Haz 2011, 23:44

Aklıma takılan bir konuda ders seçmeye başlamadan önce yardım almak istiyorum. Öncelikle bilgilerim şöyledir;

Toplam Dönemi: 10
Toplam Kredi: 348
AOL'de Okuduğu Dönem: 5
Alan Kredi: 138
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı?: HAYIR ( devamsızlıktan kaldığım dersler var )*

3. dönem için kayıt yenileme işlemimi yaptım. Fakat zorunlu ders kısmında öğrencinin zorunlu dersi bulunmamaktadır diyor.
Ders seçme ekranında hep seçmeli dersler çıkıyor. Şimdi ben bu durumda 40 kredilik ders seçme zorunluluğuna tabimiyim. Yoksa bir iki ders seçsem de olur mu ? Yardımlarınızı bekliyorum..

emrahk
Onursal Üye

Re: Ders Seçme Hakkında

Mesaj gönderen emrahk » 17 Haz 2011, 13:11

Zorunlu dersin kalmamışsa, kültür kredilerinde görünen o ki 110 kredinin çok üstünde artık istediğin dersi seçersin, hatta hiç ders seçmeyip sınava girmeyebilirsinde zaten 348 kredi gibi rekor bir kredin var, yüzyüze eğitimini bitirip mezun olmayı bekleyebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Fragile

Mesaj gönderen Fragile » 17 Haz 2011, 13:43

Cevabınız için teşekkür ederim.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 17 Haz 2011, 14:08

Rica ederim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön