yedek salon
yedek salon
slm arkadaşlar benim sınav zamanı başka bir şehirde olma durumum var. ne yapmam lazım bu durumda öğrenci girişinden baktım sınav yeri değiştirme bölümü kapanmış. yedek salon için ne yapmam lazım şimdi aöle mail atıcam ama pztye kadar cevap vermezler sanırım.
Re: yedek salon
Gülbeyaz yedek salonda giremezsin malesef.
KİMLER YEDEK SALONDA SINAVA ALINIR
1) Askerlik görevini yapanlar, (Kimlik belgesi veya asker olduğuna dair yazı veya son bir ay içinde terhis olanlar,)
2) Öğrencinin kendisinin veya öğrenciye bakmakla yükümlü olan yakınının tayininin başka bir ile çıkması,
3) Sınav tarihinde rahatsızlığı sebebiyle yolculuk yapamayacağını doktor raporu ile belgelendirenler,
4) Sel,deprem vb. doğal afetlerden dolayı bulunduğu ili değiştirenler,
mazeretlerini belgelendirmeleri koşulu ve Sınav Yürütme Kurulunun kararı ile yedek salonda sınava girebilmektedirler. Bunların dışında herhangi bir sebeple yedek salonda öğrenci sınava alınmayacaktır. Yedek salonda sınava giren öğrencilerin mazeretlerinin bir örneği sınav sonrasında sınav evrakları ile birlikte gönderilecektir.
KİMLER YEDEK SALONDA SINAVA ALINIR
1) Askerlik görevini yapanlar, (Kimlik belgesi veya asker olduğuna dair yazı veya son bir ay içinde terhis olanlar,)
2) Öğrencinin kendisinin veya öğrenciye bakmakla yükümlü olan yakınının tayininin başka bir ile çıkması,
3) Sınav tarihinde rahatsızlığı sebebiyle yolculuk yapamayacağını doktor raporu ile belgelendirenler,
4) Sel,deprem vb. doğal afetlerden dolayı bulunduğu ili değiştirenler,
mazeretlerini belgelendirmeleri koşulu ve Sınav Yürütme Kurulunun kararı ile yedek salonda sınava girebilmektedirler. Bunların dışında herhangi bir sebeple yedek salonda öğrenci sınava alınmayacaktır. Yedek salonda sınava giren öğrencilerin mazeretlerinin bir örneği sınav sonrasında sınav evrakları ile birlikte gönderilecektir.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
cevabın için çok sağol .
çok üzüldüm ya bir işim doğru gitmedi bu sene yinede ben ısrarcı olucam onlar belki kendileri değiştirir sistemden.

Bu arada n'oldu senin dilekçe işi?...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ya olmuş değiştirmişler alanımı çoooooooooooooook mutluyum ya puanım kırılmayacak. istediğim yere gireceğim inşaalah