Alan Mevzusu

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
akatsuki2116
Acemi

Alan Mevzusu

Mesaj gönderen akatsuki2116 » 05 Tem 2011, 22:58

Ben şuan 2.dönemi okuyorum ve bildiğim kadarıyla alan kalktı arkadaşlar sorum ben kaçıncı dönem kalktığı halde alan seçebilirim? yada seçmak mi zorundamıyım? ve
Ünüversitede istediğim bölümlere nasıl girebilirim? mesala ben sosyalbilimleri alanını seçsem mühendislik bölümüne giremeyecekmiyim? yoksa o bölümü sadece Fenbilimini seçenler mi girebiliyor?son olarak arkadaşlar eğer böylese hangi alanlar hangi üniversite bölümlerine girebiliyor bunu yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz.

MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: Alan Mevzusu

Mesaj gönderen emrahk » 06 Tem 2011, 09:09

Alanın yoksa artık alan seçmek zorunda değilsin (zaten seçemezsin de) Bu uygulama henüz yeni ve mezun vermediği için üniversite sınavında alansız öğrencilere katsayı uygulanacak mı veya ne olacak, YÖK bunun için yeni bir düzenleme yapacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
akatsuki2116
Acemi

Mesaj gönderen akatsuki2116 » 08 Tem 2011, 01:16

anladım teşekkür ederim 8)
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 Tem 2011, 13:23

Rica ederim... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön