Merhaba Arkadaşlar, sizden bir kaç konu hakkında bilgi almak istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
- Ben Anadolu meslek lisesi, bilgisayar bölümünde okuyordum.. lise 2(2004-2005) de Türkdili edebiyatı ve yabancı dilden sorumlu olarak geçtim.Lise 3(2005-2006) başladığımda ise, yabancı dil dersini verdim. Türkdili edebiyatı kalmıştı.. Mezun olacağım sene karnemde İnkilap tarhi dersi 1 geldi. Sorumlu olduğum dersleri verip, diplomamı o zaman alabiliyordum, işe başladım ve şehir değiştirmek zorunda kaldığım için sınavlara giremedim. .. Lise 3 üde okudum fakat 2 dersten sorumluluğum vardı, türkdili edebiyatı ve inkilap tarihi. 2008 yılında tasdikname mi aldım. Şimdi açık öğretim lisesine başvurup, önümüzdeki sene normal üniversiteye girmek istiyorum.
- Benim neler yapmam lazım 15 ağustos 2011 de yeni kayıtlar başlıyormuş. Ben ne zamana kadar diploma alabilirm, Kredi ile hesaplanıyormuş.. bana biraz yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkür ederim..
Açık öğretim lisesi hakkında - Lütfen yardım!!!
Re: Açık öğretim lisesi hakkında - Lütfen yardım!!!
dediğin gibi kayıt yaptıracaksın bizde bilemeyiz onlar herşeyini kredi sistemine göre hesaplayacaklar ondan sonra belli olur ancak ne zaman mezun olacağın...
Senin durumunla neredeyse aynı olan bir arkadaşa da buradan yardımcı olmuştuk. Sen örgün liseyi 3 yıllık sistemde okumuşsun, ancak Açık Lisede 4 yıllık sistemde eğitim göreceksin. 2008-2009 eğitim yılında AÖL'ye yazılsaydın 3 yıllık sistemde olup sadece o sorunlu olduğun birkaç dersi verip mezun olurdun. Ancak artık kaydolduğunda 4 yıllık okumak zorunda kalacağın için, malesef birçok derse girmen gerekiyor. Üstüne okulda yüzyüze meslek dersleri de görmen gerekiyor. Kaç meslek dersi göreceğini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim, seneye mezun olman malesef mümkün görünmüyor. Tabi ki kayıt yaptırdığın zaman neler yapman gerektiğini onlar daha iyi bilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tşekkür ederim arkadaşlar, diyorsunuz ki önümüzdeki sene bitmez:( püf..