ek sınav 2011
Re: ek sınav 2011
nasılya nerden öğrendin.
Yok öyle birşey... Her duyduğunuzu burda insanlara yazıp, heyecan yaptırmayın. O dediğin örgün okullara verilen sınav hakkı. AÖL resmi sitesinde duyurulmadıkça hiçbir habere itibar etmeyin arkadaşlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet arkadaşlar ya çok özür dilerim haberlerde duyunca aöl için sandım.kusura bakmayın : (
Kusura bakma bende biraz sert çıktım gibi oldu. Bu konu çok hassas biliyorsun bu yüzden AÖL sitesini referans alın. Zaten 3 dönem sınavı açıklanmadan ek sınav kararı alınamaz..melodi yazdı:evet arkadaşlar ya çok özür dilerim haberlerde duyunca aöl için sandım.kusura bakmayın : (
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
kızsanızda bana haklısın gerçekten : ( iyi dinleyip emin olmadan yazmamam gerekirdi çok üzüldüm.
arkadaşlar yeni konu açmanıza gerek yok
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=5587
bu konu altına yazın zaten başlığı değiştiririm
boşa forum kirliliği yapıp ortalığı galyana getirmeyelim...
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=5587
bu konu altına yazın zaten başlığı değiştiririm

Msn açıp mail atmaktan kolum yoruldu.Hadi arkadaşlar sizde yüklenin biraz.Örgün öğrencilere açtılar. Bizede açmak zorundalar Çünkü onlardan farkımızın olmadıgını soylüyorlar hadi arkadaşlar mail dilekçe yagmuru